sstar Napisano 28 Maj 2023 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2023 Zaczynamy French Open, jutro Iga... dziś Hubi. W ramach przygotowań postanowiłem zaopatrzyć się w niezbędny sprzęt, a że paletki przydrogie, a adidasy Bjorn Borg wygodne ale jednak w halfprice numer za duże, wiec obawiając się kontuzji postawiłem na pewniaka... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 28 Maj 2023 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2023 Godzinę temu, sstar napisał: Zaczynamy French Open, jutro Iga... dziś Hubi. W ramach przygotowań postanowiłem zaopatrzyć się w niezbędny sprzęt, a że paletki przydrogie, a adidasy Bjorn Borg wygodne ale jednak w halfprice numer za duże, wiec obawiając się kontuzji postawiłem na pewniaka... Zdecydowanie polecam inną formę przygotowań do RG. Sprzętu nie zabraknie, a i korty się znajdą... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 28 Maj 2023 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2023 10 minut temu, marionen napisał: Zdecydowanie polecam inną formę przygotowań do RG. Sprzętu nie zabraknie, a i korty się znajdą... Paletki tyż mam. Ino się tak kryguję. Brawo Ty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 28 Maj 2023 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2023 (edytowane) Godzinę temu, marionen napisał: Zdecydowanie polecam inną formę przygotowań do RG. Sprzętu nie zabraknie, a i korty się znajdą... Wyjąłem paletkę, założyłem buty i... HUBI przegrał pierwszego gema, widać, że nie działa... założyłem klapki usiadłem wygodnie i... nie pomogło... 0:2... co robić? Na dłuższą metę i wygodniej, i HURKACZ grę poprawił, więc klapki rulez!!! Edytowane 28 Maj 2023 przez sstar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 28 Maj 2023 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2023 17 minut temu, sstar napisał: Wyjąłem paletkę, założyłem buty i... HUBI przegrał pierwszego gema, widać, że nie działa... założyłem klapki usiadłem wygodnie i... nie pomogło... 0:2... co robić? Na dłuższą metę i wygodniej, i HURKACZ grę poprawił, więc klapki rulez!!! Ironizujesz z tenisa? Ja podchodzę do tego sportu bardziej poważnie. Paletek używam do innych dyscyplin. A Goffin to świetny tenisista. Karierę wstrzymały liczne kontuzje (doszedł też już wiek). Pokonał wielu zawodników wyżej rozstawionych, kiedyś mocno uprzykrzał się na korcie Djokovicowi. Być może nie wytrzyma meczu kondycyjnie z Hubertem... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 28 Maj 2023 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2023 7 minut temu, marionen napisał: Ironizujesz z tenisa? Ja podchodzę do tego sportu bardziej poważnie. Paletek używam do innych dyscyplin. A Goffin to świetny tenisista. Karierę wstrzymały liczne kontuzje (doszedł też już wiek). Pokonał wielu zawodników wyżej rozstawionych, kiedyś mocno uprzykrzał się na korcie Djokovicowi. Być może nie wytrzyma meczu kondycyjnie z Hubertem... Szczęśliwie Hubert wrócił do gry, paletkę do obiegu wprowadzili Swiatek z Lewandowskim, ja utrzymuje konwencje. Goffin fakt, ze technik. A tymczasem Frech wygrywa pierwszy mecz ekspresowo, choć domknąć nie było łatwo. PS ironizuje z wszystkiego, tak zdrowiej... także z samego siebie, może nawet głównie, stad klapki. Fotki z eurosportu... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 28 Maj 2023 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2023 Sstar to są RAKIETY nie paletki 😉. Mario, widzę że nie ma lipy, ja mam w swoim arsenale rakietę po Agnieszce R. (Sprezentował mi ją Piotrek - tata dziewczyn, kiedyś graliśmy wspólnie i w mojej główka oddzieliła się od rączki 😀). Czasami nią gram, a czasami używam jako młotka do wbijania gwoździ 😉. pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 28 Maj 2023 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2023 14 minut temu, marekbtl napisał: Sstar to są RAKIETY nie paletki 😉. Mario, widzę że nie ma lipy, ja mam w swoim arsenale rakietę po Agnieszce R. (Sprezentował mi ją Piotrek - tata dziewczyn, kiedyś graliśmy wspólnie i w mojej główka oddzieliła się od rączki 😀). Czasami nią gram, a czasami używam jako młotka do wbijania gwoździ 😉. pozdrawiam To nie rocket science, a rekreacja. Co do Agnieszki Radwańskiej, chyba nie jest oskarżona, to mamy plakat z jej benefisu w Krakowie. Zabiłeś mi klina tym gwoździem. PS a tymczasem Goffin ciśnie break point. Paletki rozróżniam, rakietki tez, rakiety tylko z Cape Canaveral... 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 28 Maj 2023 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2023 Wszystko się dobrze kończy… mimo dwóch 13 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 1 Czerwiec 2023 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec 2023 ..Hubercik wczoraj nie mógł sobie poradzić z Holendrem........to go "zamordował"... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 2 Czerwiec 2023 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2023 Djokovic vs Fokina...polecam - dzieje sie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 2 Czerwiec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2023 2 godziny temu, Lexi napisał: Djokovic vs Fokina...polecam - dzieje sie.. Właśnie oglądam w wysokogórskich warunkach. Niezwykła bitwa. 2 pierwsze sety zmieniały się jak wiejący wiatr od początku turnieju... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 7 Czerwiec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2023 Brawo 1GA !!!!! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 7 Czerwiec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2023 1 godzinę temu, moruniek napisał: Brawo 1GA !!!!! Pieknie było. Zdążyliśmy dojechać do Bialogóry, bo przesunęli termin. Gauff coraz lepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 7 Czerwiec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2023 8 godzin temu, moruniek napisał: Brawo 1GA !!!!! IGA jest obecnie na bardzo wysokim poziomie. Podziw. Mecz Ruud - Rune - piękny ostatni gem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 8 Czerwiec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2023 6 godzin temu, MarioJ napisał: IGA jest obecnie na bardzo wysokim poziomie. Podziw. Mecz Ruud - Rune - piękny ostatni gem. To był rewanż. Udany. A ja miałem rakiety zabrać, taki Wimbledon, choć i trochę piachu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 8 Czerwiec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2023 (edytowane) 16 godzin temu, sstar napisał: Pieknie było. Zdążyliśmy dojechać do Bialogóry, bo przesunęli termin. Gauff coraz lepsza. Ja to inaczej widziałem. Kolejne bęcki od Świątek, bez szansy na zwycięstwo, a o secie mogła amerykanka tylko pomarzyć. Cały czas sporo dzieli obie zawodniczki... W Toure już sporo lat spędziła, niedługo stuknie jej 20 lat życia. Zapowiadała się na jedną z najlepszych i do tej pory zakończyło na zapowiedziach. Mouratoglou nie zrobi raczej z nie drugiej Wiliams... Edytowane 8 Czerwiec 2023 przez marionen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 8 Czerwiec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2023 4 godziny temu, marionen napisał: Ja to inaczej widziałem. Kolejne bęcki od Świątek, bez szansy na zwycięstwo, a o secie mogła amerykanka tylko pomarzyć. Cały czas sporo dzieli obie zawodniczki... W Toure już sporo lat spędziła, niedługo stuknie jej 20 lat życia. Zapowiadała się na jedną z najlepszych i do tej pory zakończyło na zapowiedziach. Mouratoglou nie zrobi raczej z nie drugiej Wiliams... Wróciła na 3:3 miała wtedy swoje szanse, zagrała słabo kilka swoich gemów serwisowych ale jednak zawalczyła. Tak czy owak trzymajmy kciuki za Muchovą i dzisiejszy półfinał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 8 Czerwiec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2023 3 godziny temu, sstar napisał: Wróciła na 3:3 miała wtedy swoje szanse, zagrała słabo kilka swoich gemów serwisowych ale jednak zawalczyła. Tak czy owak trzymajmy kciuki za Muchovą i dzisiejszy półfinał... Epicki mecz Muchovej i dobry ale nie dostatecznie Sabalenki, teraz nasza... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 8 Czerwiec 2023 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2023 Sabalenka - Muchowa ..niesamowity mecz... Muchowa w finale - brawo.. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 8 Czerwiec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2023 Brawo 1GA. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 8 Czerwiec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2023 46 minut temu, moruniek napisał: Brawo 1GA. Wytrzymała i z inicjatywa do końca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 9 Czerwiec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2023 W dniu 28.05.2023 o 10:20, marionen napisał: Zdecydowanie polecam inną formę przygotowań do RG. Sprzętu nie zabraknie, a i korty się znajdą... Pasja tenisowa mojej córki dopiero raczkuje, trenuje od roku, w 4 osobowej grupie (jest w niej najmłodsza i najwyższa, pozostali członkowie to chłopcy). Na początku było ciężko (urosła w ciągu roku ponad 12 cm i były problemy z koordynacją), teraz coraz lepiej jej idzie. Skutkiem ubocznym jej pasji jest nieograniczony dostęp do piłek (z czego cieszy się nasz pies). Jak on patrzy na te piłki, jakie ma skupienie uwagi, prawie jak Iga. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 9 Czerwiec 2023 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2023 Diokovic vs. Alcaraz.....uczta sie zaczeła 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 10 Czerwiec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2023 15 godzin temu, Lexi napisał: Diokovic vs. Alcaraz.....uczta sie zaczeła Ruud podskoczy? Dziś Iga! TVN pokazuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi