Lexi Napisano 5 Listopad 2022 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2022 (edytowane) Pomyślałem że warta jest ta młoda wojowniczka wątku osobnego ... wszystkie okoliczności wskazują na to że będziemy o niej jeszcze pisać długo.. A na razie jak Wasze typy na wyniki w Fort Worth? ... swoją drogą nie rozumie skąd zdziwienie ze tam nie ma nikogo na trybunach - przecież to totalne zadupie jest.. ..ktoś dzisiaj (jutro) bedzie oglądał? Edytowane 5 Listopad 2022 przez Lexi 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lika Napisano 5 Listopad 2022 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2022 3 godziny temu, Lexi napisał: Pomyślałem że warta jest ta młoda wojowniczka wątku osobnego ... wszystkie okoliczności wskazują na to że będziemy o niej jeszcze pisać długo.. A na razie jak Wasze typy na wyniki w Fort Worth? ... swoją drogą nie rozumie skąd zdziwienie ze tam nie ma nikogo na trybunach - przecież to totalne zadupie jest.. ..ktoś dzisiaj (jutro) bedzie oglądał? Wątpię. Może losowanie stron mi się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 5 Listopad 2022 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2022 Oglądam po fakcie 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 6 Listopad 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2022 Ja dzisiaj zaspałem ale tak jak myślałem.. że po zwycięstwie nad Garcia Iga nabierze jeszcze więcej pewności siebie...no i biedna Coco trafiła pod rozpędzony walec.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 6 Listopad 2022 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2022 51 minut temu, Lexi napisał: Ja dzisiaj zaspałem ale tak jak myślałem.. że po zwycięstwie nad Garcia Iga nabierze jeszcze więcej pewności siebie...no i biedna Coco trafiła pod rozpędzony walec.. Do 3:3 dawała radę, podobnie jak inne na początku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 7 Listopad 2022 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2022 (edytowane) No niestety. Ale może i dobrze. Bez kontuzji. Jeden mecz mniej. Taki Alcaraz przeholował i po co... PS może czas na pracę nad serwisem, Sabalenka mocno nad nim popracowała ostatnio, chyba nawet zmieniając co nieco. Brawa dla Sabalenki, że po drugim się podniosła. Swietny mecz Rune z Djokovicem. Nawiasem mówiąc to jak te kobitki wyglądają w kieckach na WTA imprezie to jakby sztangi nie tenis, czasy Radwańskiej minęły... fajnie, że Garcia wygrała z Sakkari. Edytowane 7 Listopad 2022 przez sstar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 7 Listopad 2022 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2022 Pełny mecz, obejrzymy sobie wieczorem. Skróty są zawsze, warto szukać cały mecz albo set 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 7 Listopad 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2022 Generalnie nie przepadam za Sabalenką...wolałbym żeby Iga przegrała z Pegulą na przykład...wiem że to irracjonalne ale kto "staremu" zabroni.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 7 Listopad 2022 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2022 5 godzin temu, Lexi napisał: Generalnie nie przepadam za Sabalenką...wolałbym żeby Iga przegrała z Pegulą na przykład...wiem że to irracjonalne ale kto "staremu" zabroni.. Sabalenka jest równie waleczna jak Iga. A do tego ma lepsze warunki fizyczne. To jest jej godna przeciwniczka. Będzie ciekawie .... Mi się podoba jej gra. Razem robią piękny tenis. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 8 Listopad 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2022 6 godzin temu, MarioJ napisał: Razem robią piękny tenis. To fakt.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 8 Listopad 2022 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2022 17 godzin temu, Lexi napisał: Generalnie nie przepadam za Sabalenką...wolałbym żeby Iga przegrała z Pegulą na przykład...wiem że to irracjonalne ale kto "staremu" zabroni.. To ta chorobliwa ambicja i gesty pelne agresji jak u Azarenki, one nie dadzą się lubić. Dobrze, że ją Garcia ograła. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 8 Listopad 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2022 56 minut temu, sstar napisał: o ta chorobliwa ambicja i gesty pelne agresji jak u Azarenki, Dokładnie...obie panie darze podobnym uczuciem.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 8 Listopad 2022 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2022 Wygrała w finale Garcia, która gładko przegrała wcześniej ze Świątek. To jest sport. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 8 Listopad 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2022 4 minuty temu, MarioJ napisał: Wygrała w finale Garcia, która gładko przegrała wcześniej ze Świątek. To jest sport. Chociaż tyle.. ...(nie było gładko) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 5 Styczeń 2023 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2023 Tu o topspińie Igi https://www.sport.pl/tenis/7,64987,29319869,iga-swiatek-budzi-przerazenie-u-rywalek-zadna-z-nich-tak-nie.html#s=SNO_Img_3 a Magda LINETTE pieknie gra a HURKACZ doklada, teraz USA... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 5 Styczeń 2023 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2023 (edytowane) 2 godziny temu, sstar napisał: teraz USA... Wczoraj pobudka o 3:30 jutro o 3:00 ..zniszczą mnie Edytowane 5 Styczeń 2023 przez Lexi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 5 Styczeń 2023 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2023 Wczoraj troszkę oszukali bo Iga miała grać pierwsza a potem zmienili kolejność... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 6 Styczeń 2023 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2023 Niestety nasi polegli dzisiaj sromotnie...Pegula solidna dzisiaj do bólu - a Idze nie szło..Mecz panów był bardziej do przewidzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 8 Styczeń 2023 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2023 W dniu 6.01.2023 o 08:55, Lexi napisał: Niestety nasi polegli dzisiaj sromotnie...Pegula solidna dzisiaj do bólu - a Idze nie szło..Mecz panów był bardziej do przewidzenia. Nisko było, Pegula niższa i obyta z szybkim kortem, Iga musiała składać się jak kiedyś Aga. A natomiast gowniara z paletkom nagrodzona https://www.sport.pl/inne/7,64998,29336196,iga-swiatek-wygrala-88-plebiscyt-na-najlepszego-sportowca-roku.html#s=SNO_Img_1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 13 Styczeń 2023 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2023 (edytowane) Iga przegrala Tsitipasem poza kortem https://www.sport.pl/tenis/7,64987,29353402,swiatek-przegrala-z-tsitsipasem-zaskakujaca-decyzja-organizatorow.html#s=SNO_Img_1 a HURKACZ wygrał na korcie z Nadałem, trening ale zawsze zacięty dość. Edytowane 13 Styczeń 2023 przez sstar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 19 Styczeń 2023 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2023 Magda tez pieknie dziś wróciła i wytrzymała koncowke https://przegladsportowy.onet.pl/tenis/australian-open/co-za-powrot-magda-linette-odwrocila-losy-meczu-zyciowy-sukces-polki/xeyetpg 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 15 Luty 2023 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2023 Panna Iga pozwoliła sobie "rozjechać" pannę Colins 6:0... 6:1.. i jest w ćwierćfinale w Doha. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 17 Luty 2023 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2023 (edytowane) Panna Iga gra o finał z Kudermetovą.... ...walec jedzie.. pierwszy set 6:0 Edytowane 17 Luty 2023 przez Lexi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 17 Luty 2023 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2023 (edytowane) 6:0.. 6:1... ależ skupiona Edytowane 17 Luty 2023 przez Lexi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 17 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2023 Nie zdążyłam dojechać do domu żeby włączyć TV i już po... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi