Slavko Napisano 27 Październik 2022 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2022 Czy ktoś był w Ski Oravice w ostatnich dwóch latach? Oficjalne www ma informacje chyba sprzed 4 lat. Na mapie zaznaczona jest jakaś kolej planowana na lata 2019-2021... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 27 Październik 2022 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2022 56 minut temu, Slavko napisał: Czy ktoś był w Ski Oravice w ostatnich dwóch latach? Oficjalne www ma informacje chyba sprzed 4 lat. Na mapie zaznaczona jest jakaś kolej planowana na lata 2019-2021... Pewnie inwestycja odłożona z powodu pandemii i kryzysu. Nic w internecie nie podawali aby coś się tam budowało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 27 Październik 2022 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2022 56 minut temu, Slavko napisał: Czy ktoś był w Ski Oravice w ostatnich dwóch latach? Oficjalne www ma informacje chyba sprzed 4 lat. Na mapie zaznaczona jest jakaś kolej planowana na lata 2019-2021... Też ciekaw jestem....jak już tam ktoś jedzie to raczej już Rohace Spalena.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miru Napisano 28 Październik 2022 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2022 (edytowane) Pewnie na fb podali by info o postępach prac a tu nic. Pewnie pandemia zrobiła swoje. W ostatnich dwóch latach inwestycje były raczej kosmetyczne na dolnej części trasy (modernizacja orczyka, wymiana taśmy na 120m, oraz modernizacja-korekta tras). Oravice coś w stylu naszego Master - jedna góra a na papierze killloooommmmetry tras 😃. Zaletą są termy, cenowo fajne były karnety skipass+termy. Mimo że ośrodek jest w Tatry super ski posiadał swoją ofertę np. jak dorosły kupił całodzienny karnet dziecko do 10 lat dostawało gratis (nie może być tak na Podhalu?). Dwa lata temu sezonówka kosztowała 99 euro (dzieci gratis - łącznie z termami) rok temu 149 euro. Trzeba przyznać że oferta była baaaardzo konkurencyjna do naszych ośrodków. No i najważniejsze nie ma tłumów. Ale to było, jak będzie w tym roku nie wiadomo mam nadzieję że dalej będą chcieli być konkurencyjni. Byli obecni też na Grouponie (tańsze karnety). Ja ogólnie wolą tatry po południowej stronie granicy. Było drożej (Tatrzańska,Pleso) ale fajniej. Zobaczymy jak w połowie listopada TMR zacznie sprzedaż karnetów liczę, na mam nadzieje okazje 😉 Edytowane 28 Październik 2022 przez Miru zmiana 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 17 Grudzień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2022 Meander odpalił kamerę na głównym stoku, śniegu sporo, nadal milczą jednak o terminie otwarcia ośrodka. Zamykają na święta baseny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 17 Grudzień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2022 1 godzinę temu, moruniek napisał: Zamykają na święta baseny. Karpie muszą gdzieś pływać.. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 19 Grudzień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2022 Zapowiadają otwarcie ośrodka narciarskiego na 25 grudnia na godzinę 12:00. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 19 Grudzień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2022 1 godzinę temu, moruniek napisał: Zapowiadają otwarcie ośrodka narciarskiego na 25 grudnia na godzinę 12:00. Cze Ale mam nadzieję, że na Twoje przybycie już będzie działało. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 19 Grudzień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2022 Godzinę temu, marekbtl napisał: Cze Ale mam nadzieję, że na Twoje przybycie już będzie działało. pozdrawiam My od 27, więc otwierają dla nas 😉. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 19 Grudzień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2022 Teraz, moruniek napisał: My od 27, więc otwierają dla nas 😉. Cze Ale baseny będą nieczynne? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 19 Grudzień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2022 1 minutę temu, marekbtl napisał: Cze Ale baseny będą nieczynne? pozdrawiam Też mają być czynne na nasz przyjazd. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lu5asz Napisano 25 Grudzień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2022 W dniu 19.12.2022 o 13:46, moruniek napisał: My od 27, więc otwierają dla nas 😉. Cześć, mam nadzieje że warunki dopiszą.Sam mam w planach odwiedzić ten ON. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 25 Grudzień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2022 4 godziny temu, lu5asz napisał: Cześć, mam nadzieje że warunki dopiszą.Sam mam w planach odwiedzić ten ON. Jak już dotrzemy na miejsce zdam relację 😉. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 25 Grudzień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2022 4 minuty temu, moruniek napisał: Jak już dotrzemy na miejsce zdam relację 😉. Krzysiu Czekam z niecierpliwością. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
korylcio Napisano 28 Grudzień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2022 Kojarzy ktoś czy jest jakiś jednodniowy skipass + ich termy? bo na stronie widzę to lub to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lu5asz Napisano 28 Grudzień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2022 55 minut temu, korylcio napisał: Kojarzy ktoś czy jest jakiś jednodniowy skipass + ich termy? bo na stronie widzę to lub to. Jest. Dzis byliśmy i było mega:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lu5asz Napisano 28 Grudzień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 25 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2023 Dzień dobry ☀️ Zmiana warty 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 26 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2023 Dzień dobry z rana. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 26 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2023 W dniu 25.02.2023 o 08:55, marcinn napisał: Dzień dobry ☀️ Zmiana warty To się musieliśmy widzieć na stoku. Jeździliśmy jeszcze od 8:55 do 11:30 - później powrót do domu. Było się odezwać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 26 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2023 7 minut temu, moruniek napisał: To się musieliśmy widzieć na stoku. Jeździliśmy jeszcze od 8:55 do 11:30 - później powrót do domu. Było się odezwać. Byłem pewien że Was już nie ma, jeszcze będzie okazja Tymczasem mała przerwa Ps. Warunki b.dobre na trasach,ludzi umiarkowana ilość.Pogodowo jest słońce ☀️ jest i b.zimowo taki misz-masz👀 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 26 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2023 Godzinę temu, marcinn napisał: Byłem pewien że Was już nie ma, jeszcze będzie okazja Tymczasem mała przerwa Ps. Warunki b.dobre na trasach,ludzi umiarkowana ilość.Pogodowo jest słońce ☀️ jest i b.zimowo taki misz-masz👀 Jesteś tam "z doskoku" czy na dłużej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 26 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2023 53 minuty temu, Lexi napisał: Jesteś tam "z doskoku" czy na dłużej? Z doskoku 😁 na weekend 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 26 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2023 38 minut temu, marcinn napisał: Z doskoku 😁 na weekend ..jak niewiele potrzeba coby było wszystko.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 21 Grudzień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2023 Meander otworzył się w tym sezonie 16 grudnia, a 18 zamieścił na swoich stronach taki oto komunikat (zdjęcie poniżej). Tak się zastanawiam czy to wybieg, spowodowany małą frekwencją w ciągu tygodnia, czy też faktycznie występują niedobory mocy na Słowacji ? Podobnego komunikaty nie było w zeszłym roku (zamykali ze względu na brak śniegu). Rozważam zakup ich sezonówek (przemawia do mnie połączenie nart i term) ale zamykanie ośrodka jak nie ma narciarzy i można fajnie pośmigać już nie. Nasz główny przyjazd, nie pokrywa się ze Słowackimi feriami, a to zamykanie ośrodka ze "względu na niedobory mocy" dają mocno do myślenia. Jeżeli niedobory ustąpią tuż przed weekendem, to raczej był to wybieg i szukanie oszczędności, jak będą trwały nadal, to jest to poważniejszy problem. Tak czy inaczej, zwracam na to uwagę, wszystkim tym, którzy chcieliby kupić tam karnet sezonowy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi