lski@interia.pl Napisano 21 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2022 Szukam 1 lub 2 osób do wspólnej podróży. Nie na narty, bo już się najeździłem w lecie, ale na tydzień w grudniu-na Florydę, 7-14,super cena... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 21 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2022 W które rejony sie wybierasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 21 Wrzesień 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2022 8 minut temu, Lexi napisał: W które rejony sie wybierasz? Lot do Miami,potem wypożyczone auto i trochę objazdu,trochę miasta i plażowania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 21 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2022 4 godziny temu, lski@interia.pl napisał: Lot do Miami,potem wypożyczone auto i trochę objazdu,trochę miasta i plażowania... Jeśli będziesz jakiś czas w Miami to najlepsze plażowanie (pod kontem temperatury wody) będzie na plaży przy "grobli" prowadzącej na Key Biscayne, jest płytko ale woda jest bardzo ciepła bo jest osłonięta od Atlantyku. Na plaże można było dawniej wjechać autem. Wszyscy miejscowi tam plażują. (Jak masz jakieś pytania odnośnie tego rejonu to służę pomocą - mieszkałem tam kilkanaście lat coś tam mogę podpowiedzieć.) Plaża o której pisałem ...zdjęcie z 14 stycznia 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 21 Wrzesień 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2022 (edytowane) 4 godziny temu, Lexi napisał: Jeśli będziesz jakiś czas w Miami to najlepsze plażowanie (pod kontem temperatury wody) będzie na plaży przy "grobli" prowadzącej na Key Biscayne, jest płytko ale woda jest bardzo ciepła bo jest osłonięta od Atlantyku. Na plaże można było dawniej wjechać autem. Wszyscy miejscowi tam plażują. (Jak masz jakieś pytania odnośnie tego rejonu to służę pomocą - mieszkałem tam kilkanaście lat coś tam mogę podpowiedzieć.) Plaża o której pisałem ...zdjęcie z 14 stycznia Byłem tam 2 razy,ale krótko i dawno,właśnie myślę,o co Cię spytać...Pewnie na rekiny nie masz recepty,ale może coś innego mi przyjdzie do głowy... Edytowane 21 Wrzesień 2022 przez lski@interia.pl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 21 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2022 8 godzin temu, Lexi napisał: Jeśli będziesz jakiś czas w Miami to najlepsze plażowanie (pod kontem temperatury wody) będzie na plaży przy "grobli" prowadzącej na Key Biscayne, jest płytko ale woda jest bardzo ciepła bo jest osłonięta od Atlantyku. Na plaże można było dawniej wjechać autem. Wszyscy miejscowi tam plażują. (Jak masz jakieś pytania odnośnie tego rejonu to służę pomocą - mieszkałem tam kilkanaście lat coś tam mogę podpowiedzieć.) Plaża o której pisałem ...zdjęcie z 14 stycznia Ja rozumiem, ze konto ważna rzecz przy takim wyjeździe… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 22 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2022 6 godzin temu, sstar napisał: Ja rozumiem, ze konto ważna rzecz przy takim wyjeździe… ..sokole oko.. 👅 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 22 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2022 (edytowane) 6 godzin temu, Lexi napisał: ..sokole oko.. 👅 Bawiąc uczyć;-) szanownego lski sorry za off top, ale wiem, że mnie lubi, pojechalbym sam gdyby nie moje puste kąto, a nawet debetowe teraz SZKALRSKA Edytowane 22 Wrzesień 2022 przez sstar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 22 Wrzesień 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2022 (edytowane) 16 godzin temu, sstar napisał: Ja rozumiem, ze konto ważna rzecz przy takim wyjeździe… Konto? Chyba w mediach społecznościowych... Wyjazd niskobudżetowy, jak przystało emerytowi Bilet 300 USD w obie strony, auto 300 usd/4 osoby. Leć z nami, zanim Ci opadną skrzydła, bo szukam 2 ofiar.. Edytowane 22 Wrzesień 2022 przez lski@interia.pl 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 22 Wrzesień 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2022 ... i żonę zabierz, niech ją wreszcie poznam... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 22 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2022 (edytowane) 30 minut temu, lski@interia.pl napisał: Bilet 300 USD w obie strony Bardzo dobra cena.. Air France czy Luftwaffe ? Edytowane 22 Wrzesień 2022 przez Lexi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 22 Wrzesień 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2022 Norse Atlantic, z Berlina 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 22 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2022 20 minut temu, lski@interia.pl napisał: Norse Atlantic, z Berlina To do Fort Lauderdale a nie Miami..ale ceny mają mieć faktycznie kapitalne - dla mnie nawet lepiej ..dobrze wiedzieć , dzięki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi