sstar Napisano 31 Maj Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj Rybak popłynął w morze syn handluje żona placki z łososiem piecze. U Rybaka zaś babcia na kuchni, matka z córką na wydawce… 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 31 Maj Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj Bar Pirat przy wyjściu w kierunku plaży, także 33 na plaży pizza jak u mamy, no i Hipcio na rogu Abrahama blisko Zagrody nasze miejsca. Pan właśnie wrócił z Jastarni po belonę pływali… kupiłem zaś wędzoną troć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 9 Lipiec Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec Tym razem sistars. Platformy koło Lubiatowa ciągle stoją testują ponoć pod wiatraki, potem wycinka, zawłaszczenie... standard. W duchu eko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 31 Sierpień Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień Powrót. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 1 Wrzesień Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień (edytowane) Dziś w drugą stronę rezerwat Babnica, ujście Bezimiennej i okolice wydm Lubiatowskich… Edytowane 1 Wrzesień przez sstar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 2 Wrzesień Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 2 Wrzesień Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 46 minut temu, Jeeb napisał: Piękna Łomnica. U mnie wczora z wieczora rumakiwanie po pagórkach skończyło się lotem przez kierę więc dziś… zgodnie z zaleceniami guru rehabilitacja krioterapia i fizjoterapia tzn rowerem nad morze i kąpiel z rana jak śmietana aby wrócić na otwarcie piekarni i od razu poprawa:-) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 2 Wrzesień Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 9 minut temu, sstar napisał: Piękna Łomnica. U mnie wczora z wieczora rumakiwanie po pagórkach skończyło się lotem przez kierę więc dziś… zgodnie z zaleceniami guru rehabilitacja krioterapia i fizjoterapia tzn rowerem nad morze i kąpiel z rana jak śmietana aby wrócić na otwarcie piekarni i od razu poprawa:-) Piękniaście Tadziu. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 2 Wrzesień Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień (edytowane) 5 minut temu, marekbtl napisał: Piękniaście Tadziu. pozdro Ano jedno z moich miejsc na ziemi… Domki Białogóra są jak Anielska Osada co ją kojarzysz, Stacja Huty czy Bouda pod Snezkou lub Chata Amor lubię wracać tam gdzie byłem… państwo Styn u których mieszkamy to instytucja robią wejścia na plaże, knajpy mają, rowery od pana Leszka Edmunda jak się przedstawił - kobieta zamiast nexusa na sram i to jest dobre słowo na te przerzutki w piascie, rybak prawdziwy choć ryby hurtowe i jego rodzinka placki ziemniaczane podają z łososiem i sosem śmietanowo czosnkowym własnej roboty… Edytowane 2 Wrzesień przez sstar 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 2 Wrzesień Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 2 Wrzesień Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień (edytowane) 6 godzin temu, Jeeb napisał: Co to za szczyt? U nas soft. Plywanie tylko dowolnym znaczy kraulem, bo wtedy nic nie dolega pod kolanem. Rower spoko bez przeciążeń jednak. Chodzenie najbardziej czujne… Edytowane 2 Wrzesień przez sstar 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 2 Wrzesień Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 4 godziny temu, sstar napisał: Co to za szczyt? właśnie był celem wycieczki bo żonka sobie zażyczyła ale na Ławce Dubkego tak potwornie nas dolało że 2 godziny suszyliśmy się w Terynce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 2 Wrzesień Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 14 minut temu, Jeeb napisał: właśnie był celem wycieczki bo żonka sobie zażyczyła ale na Ławce Dubkego tak potwornie nas dolało że 2 godziny suszyliśmy się w Terynce Nawet tak obstawiałem, że to Pośrednia Grań https://pionowemysli.pl/topo-tatry/posrednia-gran-lawka-dubkyego-grania-przez-mala-posrednia-gran/ na tej ławce dużo było wypadków w zejściu jeśli mnie pamięć nie myli, szczyt honorny. Pogoda dla bogaczy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 3 Wrzesień Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień (edytowane) Jak tam w taterkach mój Janie? U nas turnus rehabilitacyjny dobiega końca… pan z labradorem kąpał się po mnie… a tak z kolanem już lepiej znaczy z jakimś mięśniem czy ścięgnem podkolanowym… nie muszę chodzić już w podkolanówkach;-) Edytowane 3 Wrzesień przez sstar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 4 Wrzesień Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień Dziś dzień wyjątkowy a jego liczba 53… no może 52, kot pogratulował… pojawił się w końcu… i to nie Schroedingera… 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 4 Wrzesień Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień (edytowane) Kawa i gofer. Fit. Edytowane 4 Wrzesień przez sstar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 6 Wrzesień Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień Szósta z minutami… 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 7 Wrzesień Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień (edytowane) Wczoraj Dębki, dziś z rana Białogóra podobnie jak wczoraj z wieczora tylko słońce po drugiej stronie… no i odwiedziny „naszego” kota na śniadanie serwowaliśmy schab od karczku, indyk polędwica i troć wędzona… a co… jebać biedę… Dąbki u Hani obowiązkowo. Edytowane 7 Wrzesień przez sstar 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 8 Wrzesień Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień Już w domu. Trasa z rana ok. Wiatraki na morzu koło Lubiatowa inwestycja ruszyła. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 8 Wrzesień Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień Udało wam się przed zmianą pogody ja jeszcze przed urlopem, jeśli się nic nie wykrzaczy, to za tydzień. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 8 Wrzesień Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 1 godzinę temu, zając napisał: Udało wam się przed zmianą pogody ja jeszcze przed urlopem, jeśli się nic nie wykrzaczy, to za tydzień. Ano. Zdążyć przed panem bogiem. Spoko ktoś mówił że druga połowa września powrót ciepła. Będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi