sstar Napisano 30 Sierpień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2022 Kiedyś była Karwia, teraz Białogóra. Pan z rybami, jutro łosoś na zimno, tatar też dobry. Bar Pirat i Zagroda. Grzyby, pływanie. Spacery w stronę Wierzchucina. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 30 Sierpień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2022 Grzyby to chyba zeszłoroczne. Kot i pies to własne czy z wypożyczalni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 30 Sierpień 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2022 (edytowane) 3 godziny temu, marionen napisał: Grzyby to chyba zeszłoroczne. Kot i pies to własne czy z wypożyczalni... Akita tylko zaczepiona. Kot jest prawie nasz, codziennie przychodzi na łososia, takie małe przekupstwo. Grzyby jakby świeże choć mało, ale do jajecznicy wystarczy. Edytowane 30 Sierpień 2022 przez sstar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p.e.t.e Napisano 31 Sierpień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2022 Kto oprócz mnie przeczytał Babia Góra i zdziwił się zdjęciem z plażą. 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 31 Sierpień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2022 Ja tam lubie ogrodzone plaże….nikt mi nie nastawia parawanów pod nosem😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 31 Sierpień 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2022 (edytowane) 5 godzin temu, p.e.t.e napisał: Kto oprócz mnie przeczytał Babia Góra i zdziwił się zdjęciem z plażą. Dobre. Biała Góra też ma jakieś himalaistyczne konotacje, nie tylko Babia kojarzy się z górami. Czytam o Honnoldzie nawiasem mówiąc. Wychodząc na przeciw oczekiwaniom kopsnęliśmy się dziś za rzekę, bezimienną, z wielkiej, fotki już idą. Z ciekawostek bialogorzanie roszczą sobie prawa do terenów od rzeki do rzeki, Wierzchucino przepchnęli, Osieki ością w gardle. Edytowane 31 Sierpień 2022 przez sstar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 31 Sierpień 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2022 W temacie może ktoś kojarzy धौलागिरी ps to nie Yosemite choć wspomniałem Honnolda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 31 Sierpień 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2022 2 godziny temu, Lexi napisał: Ja tam lubie ogrodzone plaże….nikt mi nie nastawia parawanów pod nosem😉 Widziałeś gdzieś parawany na moich fotkach, to tylko jeden frustrat ubzdurał sobie, ze Janusz w Passeratti jedzie nad Bałtyk. PS basenu brak, unikam, chyba, ze siostra poda… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 31 Sierpień 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2022 W stronę Wierzchucina. Jest rower. Pożyczony. Ale nie znaczy, ze gorszy. Kota tez mógłbym pożyczyć. Ale tu jednak ma swój dom. W Szklarskiej w Apartamentach Huty mamy rosyjskiego (sic! brytyjski może?) oswojonego, a w Szpindlu w Pohoda rudzielca. To dziwne bo psa miałem tylko. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 1 Wrzesień 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2022 Z życia Bialogory. A natomiast… z rana kąpiel. Z właścicielka Bursztynowej, znana Pizzeria na rogu. Morsuje zimą. Są z Lęborka. Poprzedni burmistrz Dering wyjechał i zaginął. Obecnie sprzątanie i przygotowanie na grzyby. Nasi gospodarze, Styn tez ostrzyli sobie żeby na teren Bursztynowej, ale nie każdy przetarg można wygrać i nie każdy trzeba za wszelka cenę, coś wiem, raz licytowałem garaże i na niektóre co poniektórzy byli zafiksowani. Wiatr od morza zimny, woda w miarę ciepła z dobra fala i piana, jak Afrodyta. Poranny deszczyk, teraz słoneczko… kot już był na śniadaniu, pod moja nieobecność. PS nie wiem czy to rodzina https://puck.naszemiasto.pl/gmina-krokowa-pozegnala-swojego-wojta-henryka-doeringa/ar/c8-4288480 https://gwe24.pl/pl/11_wiadomosci/22990_pogrzeb-henryka-doeringa-mieszkancy-pozegnali-wojta.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 4 Wrzesień 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2022 Na koniec pielgrzymka po bramkach numer 19 Debki, 26 i 27 nudyści Wierzchucino, skarpa, 30 Wierzchucino szeroko, 33 Bialogora i pizza jak u mamy… parmeńskiej. Rowery z JakMik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 4 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2022 Byłem wczoraj w tych Białych Górach….coś chyba kręcisz bo zupełnie inaczej to wygląda…….😉 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 4 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2022 7 godzin temu, Lexi napisał: Byłem wczoraj w tych Białych Górach….coś chyba kręcisz bo zupełnie inaczej to wygląda…….😉 Też byłem, tylko białego mają mało Pozdrawiam... 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 5 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2022 12 godzin temu, marionen napisał: Jedna wielka kocia farma…..a koty jak to koty- wywalone mają na wszystko… 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 4 Listopad 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2022 W dniu 31.08.2022 o 16:16, sstar napisał: W temacie może ktoś kojarzy धौलागिरी ps to nie Yosemite choć wspomniałem Honnolda Honnold HURT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 28 Kwiecień 2023 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2023 Powrót. S6 na Lębork świetna. Góra, dół, lewo, prawo. Nad morzem cisza. Pierwsze zanurzenie… 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 1 Maj 2023 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2023 Raz Wierzchucino raz Lubiatowo. Potem rower. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 2 Maj 2023 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2023 Na koniec załapaliśmy się na wyścig https://www.polishbiketour.pl/wydarzenia/baltyk-600-iii-edycja-szczecin-gdansk-29-04-2023 w roli kibiców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 31 Sierpień 2023 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2023 Od wczora z wieczora zawitaliśmy w te strony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 1 Maj Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj Powtórka z rozrywki. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 1 Maj Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2 godziny temu, sstar napisał: Powtórka z rozrywki. Fajna miejscówka, lubię polskie nadmorskie klimaty, w szczególności bez tłumów. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 2 Maj Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 16 godzin temu, marekbtl napisał: Fajna miejscówka, lubię polskie nadmorskie klimaty, w szczególności bez tłumów. pozdro Ano fajna i sprawdzona mieszkamy u Moniki Styn https://domkibialogora.pl (odkrycie na miarę Anielskiej Osady koło Jankulakowskiego) opodal wypożyczalnia rowerów gdzie Stevensa kupiłem a teraz mam takie cudo z wypożyczalni widać nie tylko narty muszą być lajt i eko https://www.centrumrowerowe.pl/rower-trekkingowy-kellys-alpina-bike-eco-t10-pd39429/?v_Id=202264&utm_source=google&utm_medium=cpc&gad_source=1&gclid=CjwKCAjw88yxBhBWEiwA7cm6pVh79yzYTmBto7yhemimgOL3fFTsM56TFwPA55K9CIxTEQNiznlDvxoCk7oQAvD_BwE 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 5 Maj Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj Rowerowo. 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 30 Maj Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj Wczoraj Wierzchucino dziś procesja w wersji light dla miękiszonów… 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 30 Maj Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj (edytowane) Takie tam wypominki https://www.facebook.com/groups/2799622833661455/ to zdjęcie z 2012 też Boże Ciało… fotka p. Janusza Żmicha Edytowane 30 Maj przez sstar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi