Lexi Napisano 23 Wrzesień 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2022 19 godzin temu, surfing napisał: Wprawdzie mam torby na buty, ale nie mieści mi się tam kask. Kupiłem na próbę i już nie oddam. Na dno zastosuję mój patent - wycinam dno z starej gumowej wycieraczki samochodowej - to się bardzo sprawdza, szczególnie na wiosnę. Po włożeniu sprzętu zjazdowego (zdjęcia); buty, kask gogle- pozostaje jeszcze trochę miejsca. Przy sprzęcie skiturowym spakowałem tam jeszcze mały plecak i termos 0,7l. Najlepiej właśnie pomacać wszystko własnymi "rencmi'...opisy często od czapy są - poniżej taka mała szarada ...K2 opisany jako 38 litrów i Volkl opisany jako 55 litrów..który jest większy? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 23 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2022 (edytowane) 25 minut temu, Lexi napisał: Najlepiej właśnie pomacać wszystko własnymi "rencmi'...opisy często od czapy są - poniżej taka mała szarada ...K2 opisany jako 38 litrów i Volkl opisany jako 55 litrów..który jest większy? Nie widać trzeciego wymiaru, trudno ocenić... a macanie własnoręczne to podstawa😁 Edytowane 23 Wrzesień 2022 przez marionen 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 23 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2022 1 godzinę temu, Lexi napisał: Najlepiej właśnie pomacać wszystko własnymi "rencmi'...opisy często od czapy są - poniżej taka mała szarada ...K2 opisany jako 38 litrów i Volkl opisany jako 55 litrów..który jest większy? No i czerwony jest szybszy - jak byś nie wiedział pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 23 Wrzesień 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2022 Godzinę temu, marionen napisał: Nie widać trzeciego wymiaru, trudno ocenić.. Bo nie wnosił nic do porównania - jest podobny....torba K2 opisana jako 38 litrów jest ogromna ...na wczasy bym sie w nią spakował swobodnie.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 23 Wrzesień 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2022 11 minut temu, marekbtl napisał: No i czerwony jest szybszy - jak byś nie wiedział pozdrawiam Oczywista oczywistość...nawet ponoć szybszy niż pomarańczowy - chociaż cieżko w to uwierzyć..😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi