marcinn Napisano 19 Sierpień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2022 Parę foci 🙂 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 19 Sierpień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2022 Myślałem w pierwszej chwili że narty porysowałeś i będziesz opłakiwał.. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 19 Sierpień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2022 Godzinę temu, marcinn napisał: Parę foci 🙂 Gratulacje ! Ilu zdobywców było jeszcze na szczycie ? Fajne nakrycie głowy 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 19 Sierpień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2022 No i jest na czym zjechać na nartach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 19 Sierpień 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2022 3 godziny temu, Jeeb napisał: Gratulacje ! Ilu zdobywców było jeszcze na szczycie ? Fajne nakrycie głowy Hmmmm...byłem pewien że będzie mniej,sporo,nie chce wiedzieć co tu się dzieje w weekend 🙃 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 19 Sierpień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2022 5 godzin temu, Jeeb napisał: Gratulacje ! Ilu zdobywców było jeszcze na szczycie ? Fajne nakrycie głowy Jak ci teraz powiedz Jeśli to właśnie dziś Coś spadnie na głowę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 19 Sierpień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2022 Ja mam czerwony… kask. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 20 Sierpień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2022 (edytowane) 12 godzin temu, marcinn napisał: Hmmmm...byłem pewien że będzie mniej,sporo,nie chce wiedzieć co tu się dzieje w weekend 🙃 Nie przejmuj sie...im wyżej tym więcej ludzi chce tam wleźć - na Mount Everest też kolejki.. ..i na K2 (fotka z lipca) Edytowane 20 Sierpień 2022 przez Lexi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 20 Sierpień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2022 58 minut temu, Lexi napisał: Nie przejmuj sie...im wyżej tym więcej ludzi chce tam wleźć - na Mount Everest też kolejki.. ..i na K2 (fotka z lipca) Pamietam jak z chrześnicą szliśmy na Rysy od słowackiej strony, łatwiej było po litej skale niż po usypisku z masa ludzi podchodzić na sam szczyt, wiec boczkiem, boczkiem, tak z prawej, nieco większa ekspozycja ale jakość skaly i luz… fotka dla zmyłki schodziliśmy tez na słowacka… zostawili mnie samego w zejściu buu… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 20 Sierpień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2022 Przy okazji zagadka kto to i jak ongiś się w góry chadzało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruski Napisano 20 Sierpień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2022 30 minut temu, sstar napisał: Przy okazji zagadka kto to i jak ongiś się w góry chadzało To moje zdjęcie z Marianem Smoluchowskim. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 20 Sierpień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2022 (edytowane) 1 godzinę temu, zaruski napisał: To moje zdjęcie z Marianem Smoluchowskim. Brawo Ty https://pl.wikipedia.org/wiki/Mariusz_Zaruski Marian Smoluchowski i góry https://jbc.bj.uj.edu.pl/Content/467084/smoluchowski-czlowiek-gor.html Edytowane 20 Sierpień 2022 przez sstar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 10 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2022 W dniu 20.08.2022 o 12:02, sstar napisał: Brawo Ty https://pl.wikipedia.org/wiki/Mariusz_Zaruski Marian Smoluchowski i góry https://jbc.bj.uj.edu.pl/Content/467084/smoluchowski-czlowiek-gor.html To jeszcze coś, o Smoluchowskim i jego górskich alpejskich osiągnięciach choć nie tylko, bo i Einstein się pojawia w tle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi