grimson Napisano 14 Sierpień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2022 Nosal: 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 14 Sierpień 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2022 9 godzin temu, grimson napisał: Nosal: To nie jest z Krupówek fotka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 15 Sierpień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2022 8 godzin temu, sstar napisał: To nie jest z Krupówek fotka. Zgadza się, fota z Gubalowki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 15 Sierpień 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2022 8 minut temu, grimson napisał: Zgadza się, fota z Gubalowki. Zaraz ci jeeb napisze, ze tu same specjalisty od topo Jankulakowskiego czy innej Gubalowki. Odpowiedz dla cierpliwych Wojanow, żwirownia nie pałac, z rana. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 15 Sierpień 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2022 No i Punto oddane, zdążyłem przed panem bogiem, scignawszy się po wiosce z jakimś żółtym, znacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 15 Sierpień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2022 Godzinę temu, sstar napisał: Zaraz ci jeeb napisze, ze tu same specjalisty od topo Jankulakowskiego czy innej Gubalowki. Odpowiedz dla cierpliwych Wojanow, żwirownia nie pałac, z rana. Był plan wbicia na Kasprowy, jednak z racji posiadania od niedawna Loli (na cześć trasy Loli ze Szklarskiej) pomysł upadł, nie można zabierać czworonoga do Parku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 15 Sierpień 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2022 (edytowane) 5 godzin temu, grimson napisał: Był plan wbicia na Kasprowy, jednak z racji posiadania od niedawna Loli (na cześć trasy Loli ze Szklarskiej) pomysł upadł, nie można zabierać czworonoga do Parku. Super. My dziś z Bonnie i … Belą, nie Clyde na spacerze. Trochę wożę się po mieście ale Jazzem. PS kotek gratis. AMG zajefajne. Edytowane 15 Sierpień 2022 przez sstar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 16 Sierpień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2022 W dniu 14.08.2022 o 07:25, grimson napisał: Gdzie to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 16 Sierpień 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2022 1 godzinę temu, Lexi napisał: Gdzie to? Głowno. Zgadłem ale jeszcze nie dostałem nagrody. Ale to już było, w tym wątku, jakże pojemnym i tematycznym. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 16 Sierpień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2022 Urodziłem sie w Głownie ...o pare ulic stąd... na Kopernika - ale to dawno było wiec nie pamiętam.. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 16 Sierpień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2022 Widzę, że autor wątku lubi być "zagadkowy", zwłaszcza w temacie woda i góry... Parę fotek wczorajszych do rozszyfrowania Widoczne pasmo górskie należy do Sudetów... Jachtów ci tu dostatek... Są i piaszczyste plaże... Pod górę wspinać można się już prawie prosto z wody... Najbardziej znana góra w okolicy... Dużo boisk do siatkówki, mocno oblegane przez amatorów tego sportu... Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 16 Sierpień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2022 1 godzinę temu, marionen napisał: do rozszyfrowania Głębinów? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 16 Sierpień 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2022 (edytowane) 2 godziny temu, marionen napisał: Widzę, że autor wątku lubi być "zagadkowy", zwłaszcza w temacie woda i góry... Parę fotek wczorajszych do rozszyfrowania Widoczne pasmo górskie należy do Sudetów... Jachtów ci tu dostatek... Są i piaszczyste plaże... Pod górę wspinać można się już prawie prosto z wody... Najbardziej znana góra w okolicy... Dużo boisk do siatkówki, mocno oblegane przez amatorów tego sportu... Pozdrawiam. Góra Sleza. Bez polskich znaków. Mietek i inne chłopaki? Dziewczyn nie znam, ale tez fajne. Edytowane 16 Sierpień 2022 przez sstar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 16 Sierpień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2022 Niestety nie Głębinów, który bardzo lubię i nie Ślęża, którą też lubię. Jest też taki porcik, marina... Sporty wodne były, moje drugie podejście do SUP-a, całkiem przyjemne... Woda bardzo czysta, a i rowery były Pogoda pokazała się z ciekawej strony Dojazd z Wrocławia mieści się między 1-2 h, w zależności od warunków drogowych i ciężkości prawej stopy kierowcy🤪 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Capricorn Napisano 16 Sierpień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2022 Otmuchów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 16 Sierpień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2022 19 minut temu, Capricorn napisał: Otmuchów Niestety nie, Nie wszędzie jest pięknie, ja tam się jednak zawsze bardzo dobrze czuję... a trafiłem kilka lat temu trochę przez przypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 16 Sierpień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2022 24 minuty temu, marionen napisał: Niestety nie Głębinów, Szkoda bo Głębinów to jedyne jezioro które znam w tamtej okolicy(😀) - jeździłem tam na ryby onegdaj (z Krakowa kawał), pierwszy raz tam byłem na II zawodach Wędkarza Polskiego (takie czasopismo) - zająłem *naste miejsce, ale strzepałem aktualnego mistrza Polski i wielu innych znanych kozaków - dla mnie (młodziaka) była to wtedy duża spawa....nawet nie wiem jak dawno temu - pamietam ze Fiatem 125p jechałem chyba (albo wypasionym Polonezem nawet). Tam też upolowałem kiedyś swojego Sandacza życiowego.. (bez szału może około 7kg ..większego nie mam na rozkładzie i patrząc na to co sie dzieje miał już pewnie nie będę) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 16 Sierpień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2022 23 minuty temu, Lexi napisał: Szkoda bo Głębinów to jedyne jezioro które znam w tamtej okolicy(😀) - jeździłem tam na ryby onegdaj (z Krakowa kawał), pierwszy raz tam byłem na II zawodach Wędkarza Polskiego (takie czasopismo) - zająłem *naste miejsce, ale strzepałem aktualnego mistrza Polski i wielu innych znanych kozaków - dla mnie (młodziaka) była to wtedy duża spawa....nawet nie wiem jak dawno temu - pamietam ze Fiatem 125p jechałem chyba (albo wypasionym Polonezem nawet). Tam też upolowałem kiedyś swojego Sandacza życiowego.. (bez szału może około 7kg ..większego nie mam na rozkładzie i patrząc na to co sie dzieje miał już pewnie nie będę) Ja swoją roczną służbę wojskową spędziłem w Nysie, siłą rzeczy jezioro Głębinowskie zwane też Nyskim często odwiedzałem i odwiedzam do dziś, tak mi już zostało. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 16 Sierpień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2022 Wracając do tematu innego jeziora, może to zdjęcie bardziej pomoże. Podobieństwo do Ślęży duże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 16 Sierpień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2022 W przeciwieństwie do Ślęży ta góra jest (była) wulkanem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Capricorn Napisano 16 Sierpień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2022 Ślężę od razu wykluczyłem bo nie jest podobna zbytnio(dzisiaj akurat byłem). Ale że 1 godzinę?! do Niemców? no to trzeba mieć rzeczywiście ciężką nogę:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 16 Sierpień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2022 6 minut temu, Capricorn napisał: Ślężę od razu wykluczyłem bo nie jest podobna zbytnio(dzisiaj akurat byłem). Ale że 1 godzinę?! do Niemców? no to trzeba mieć rzeczywiście ciężką nogę:) Znam takich co potrafią, mi zajęło to 1.30 min Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 16 Sierpień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2022 17 minut temu, marionen napisał: Wracając do tematu innego jeziora, może to zdjęcie bardziej pomoże. Podobieństwo do Ślęży duże Wielka Sowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 16 Sierpień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2022 13 godzin temu, Lexi napisał: Gdzie to? To jest gród Kraka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Capricorn Napisano 16 Sierpień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2022 8 minut temu, marionen napisał: Znam takich co potrafią, mi zajęło to 1.30 min Oczywiście, że się da... ale nie w poniedziałek tam ani w piątek z powrotem:) mój zwyczajowy czas w sobotni poranek jadąc na narty to ok.1,30 z Psiego Pola. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi