sstar Napisano 11 Sierpień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2022 Zagadka co widać na fotce do ryb dojdziemy… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 11 Sierpień 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2022 Uchylę rąbka tajemnicy… 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 11 Sierpień 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2022 Góry i woda… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 12 Sierpień 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2022 No i powrót… 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 12 Sierpień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2022 14 godzin temu, sstar napisał: Uchylę rąbka tajemnicy… To nad Odrą chyba nie jest.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p.e.t.e Napisano 12 Sierpień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2022 Może Sosnówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 12 Sierpień 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2022 58 minut temu, p.e.t.e napisał: Może Sosnówka Ciepło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 12 Sierpień 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2022 6 godzin temu, Lexi napisał: To nad Odrą chyba nie jest.. Ale Dolny Śląsk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p.e.t.e Napisano 12 Sierpień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2022 Bukówka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 12 Sierpień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2022 Godzinę temu, p.e.t.e napisał: Bukówka? Raczej trochę większa. I trochę dalej. Szukałbym czegoś bliżej, np. Stawy Podgórzyńskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 12 Sierpień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2022 Tu zdjęcia z Bukówki (mojego autorstwa), wykonane jakiś czas już temu. Kolejne I jeszcze jedno. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 12 Sierpień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2022 Niemcy podają że startrek zatruł Odrę, wylał olej silnikowy ze swojego passerati. 😁 To w temacie łowienia ryb. To moje wirtualne hobby. 😜 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 13 Sierpień 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2022 7 godzin temu, MarioJ napisał: Niemcy podają że startrek zatruł Odrę, wylał olej silnikowy ze swojego passerati. 😁 To w temacie łowienia ryb. To moje wirtualne hobby. 😜 Jeżdżę fiatem tipo. Benzyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 13 Sierpień 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2022 Supermario i startrek niezła epopeja. A co do wątku to obawiam się, ze uczyniono go najbardziej poczytnym, wszyscy szukają jak poradzić sobie ze zużytym olejem. Co do Passata to nie tylko olej ale cały trafił do Odry, zaparkowałem na dnie po prostu. To by było na tyle. Zaś szczyty to Wysoki Kamień opodal Skalna, obydwie miłe wycieczki startrekowe na nartach. Inny zaś to Mały Syszak, prawie go zdobyłem, gdyby nie Mario, który pilnuje wraz z parkowymi aby nikt na niego nie wszedł. To by było na tyle. Wróciłem już dziś z Wrocka do Skierniewic. Z rana wszyscy ruszają nad morze. PS na fotkach poniżej jeden z wymienionych. Drugi zagadka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 13 Sierpień 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2022 (edytowane) 18 godzin temu, p.e.t.e napisał: Bukówka? Zimno. Ale zgaduj dalej… fotki z miejsca opodal. PS dubel. Edytowane 13 Sierpień 2022 przez sstar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 13 Sierpień 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2022 16 godzin temu, moruniek napisał: Tu zdjęcia z Bukówki (mojego autorstwa), wykonane jakiś czas już temu. Kolejne I jeszcze jedno. Bardzo lubię tamte strony. Choć lepiej jeszcze z Nysy, bo panoramy dobre choć na inne góry. Ale to nie Podgorzyn jesli o fotki z labedziami chodzi. Na innych bingo. Knajpa AquaQltura. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 13 Sierpień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2022 1 godzinę temu, sstar napisał: Zimno. Ale zgaduj dalej… fotki z miejsca opodal. PS dubel. Śnieżka na drugiej fotce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 13 Sierpień 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2022 13 minut temu, grimson napisał: Śnieżka na drugiej fotce? Dobrze. A woda? To było łatwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 13 Sierpień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2022 Tego to nie wiem. Za to ja mam pytanie- jakie to miasto na fotce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 13 Sierpień 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2022 6 minut temu, grimson napisał: Tego to nie wiem. Za to ja mam pytanie- jakie to miasto na fotce? No jak? Głowno. Napisane przecież. PS a może byśmy piknik zrobili nad wodą? Pytanie jaką. Najbliżej do Odry. Choć Iława tez kusi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 13 Sierpień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2022 3 godziny temu, sstar napisał: No jak? Głowno. Napisane przecież. PS a może byśmy piknik zrobili nad wodą? Pytanie jaką. Najbliżej do Odry. Choć Iława tez kusi. Hehe to był trick. Na razie rezyduje w Krakowie, jutro Zakopane na jeden dzień, potem powrót do Krakowa. Na razie w Wiśle ryby ładnie schowane, nie nie spływa na powierzchni. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 14 Sierpień 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2022 5 godzin temu, grimson napisał: Hehe to był trick. Na razie rezyduje w Krakowie, jutro Zakopane na jeden dzień, potem powrót do Krakowa. Na razie w Wiśle ryby ładnie schowane, nie nie spływa na powierzchni. No i gdzie w tym Zakopanem, przecież nie na Krupowki? Choć ma być jakiś folklor i festiwal… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 14 Sierpień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2022 3 godziny temu, sstar napisał: No i gdzie w tym Zakopanem, przecież nie na Krupowki? Choć ma być jakiś folklor i festiwal… No właśnie ze Krupowki, znajomy ma tam lokal, jadę spotkać się z nim po latach niewidzenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 14 Sierpień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2022 Kraków na propsie- w centrum miasta 7.20 rano, Sukiennice i Kościół Mariacki, , co trzeci pieszy ma jeszcze promile we krwi. Duch w narodzie nie upada. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 14 Sierpień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2022 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi