Czarny Napisano 23 Październik 2002 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2002 Mam dylemat ponieważ chce kupic nowe deski ale nie wiem która fichera radarc 2003 czy nowa sl 9.12. Natomiast jezdze na starszej 9.12 i jest super ale moze potrzeba zmian. Jak możecie to pomóżcie w tym trudnym wyborze.!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 24 Październik 2002 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2002 ZASTANAWIAM SIE I MYSLE ZE MI KTOS POMOZE !!! Nowa SL 9 jest troszkę inną nartą od dawnej 9.12 Niby to samo, a jednak.... Lepsza, już nie taka funowa, ale bardziej podchodząca pod slalom. Jak chcesz jeszcze większego kopa, to przesiądź się na SL 11.12. czyli dawną 9.16 Pozdro bobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin-jasiu Napisano 24 Październik 2002 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2002 ZASTANAWIAM SIE I MYSLE ZE MI KTOS POMOZE !!! Pomysl o Łomeglasie ))) Poz m-j Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 24 Październik 2002 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2002 ZASTANAWIAM SIE I MYSLE ZE MI KTOS POMOZE !!! Jeżeli chcesz wymienić 9.12 na sl 9.12 to zmienisz tyle, że będziesz miał nartę z Aerospeed-em i mniej kasy w kieszeni. Jeżeli chcesz odczuć różnicę proponuję sl11.12,Elana , Fischera RC, Omeglassa, Salo .... itd z klasy race. Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi