sstar Napisano 20 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2022 … czyli wszystkie drogi prowadzą do Kogi, kiedyś 50 kutrów. My Hell. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 20 Lipiec 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2022 Au rebours, au revoir. Taka ładna ścieżka się kończy. Off. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 20 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2022 Byłem na Helu na majówkę- elegancka miejscówka, wtedy jeszcze bez parasoli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 20 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2022 Nigdy na Helu nie byłem (chyba) ale przy rejestracji wszystkich łodzi zawsze jako port macierzysty podawałem Hel....fajnie sie kojarzyło w papierach, zwłaszcza jak łódka zwała sie "Devil" i pokazywałeś w kapitanacie gdzieś za granicą.... - ... literka nie robiła różnicy .. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 20 Lipiec 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2022 (edytowane) 2 godziny temu, grimson napisał: Byłem na Helu na majówkę- elegancka miejscówka, wtedy jeszcze bez parasoli. Parasole to luksus przy bramce 66 (tez skojarzenia o jedna szóstkę za daleko ew route) ich brak. No chyba, ze te z baru. Królują parawany. Po dziesiątej. Wszak w każdym z nas drzemie Janusz i budzi się koło 11, no chyba, ze Seba lub Grażyna. Jak ma na imię żona Seby i ich dzieci? Edytowane 20 Lipiec 2022 przez sstar 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 20 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2022 26 minut temu, sstar napisał: Parasole to luksus przy bramce 66 (tez skojarzenia o jedna szóstkę za daleko ew route) ich brak. No chyba, ze te z baru. Królują parawany. Po dziesiątej. Wszak w każdym z nas drzemie Janusz i budzi się koło 11, no chyba, ze Seba lub Grażyna. Jak ma na imię żona Seby i ich dzieci? Dzieciaki to obowiązkowo Brajany i Dzesiki. Chociaz będąc teraz w ITA, moja córka poznała koleżankę w podobnym wieku ze Słowacji, przy okazji zapoznała się z jej bratem. Imiona: Cristal (dziewczynka), Paris (chłopak). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 20 Lipiec 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2022 1 godzinę temu, grimson napisał: Dzieciaki to obowiązkowo Brajany i Dzesiki. Chociaz będąc teraz w ITA, moja córka poznała koleżankę w podobnym wieku ze Słowacji, przy okazji zapoznała się z jej bratem. Imiona: Cristal (dziewczynka), Paris (chłopak). A to trzecie pewno Hilton. Cristal to nazwa szampana. Niezłe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 20 Lipiec 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2022 3 godziny temu, Lexi napisał: Nigdy na Helu nie byłem (chyba) ale przy rejestracji wszystkich łodzi zawsze jako port macierzysty podawałem Hel....fajnie sie kojarzyło w papierach, zwłaszcza jak łódka zwała sie "Devil" i pokazywałeś w kapitanacie gdzieś za granicą.... - ... literka nie robiła różnicy .. Powinieneś tu przyjechać lepiej poza sezonem, polecam Hotel Hel… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi