cyniczny Napisano 18 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2022 Cześć Nie jestem w stanie dzisiaj dodawać zdjęć do tematów np. w "rowerowe-eskapady-relacje". Przy próbie dodania zdjęcia - niezaleznie czy przeciągam, czy przez opcję "dodaj pliki" - pojawia się błąd dodawania: 7 Proszę skontaktować się z pomocą techniczną Próbowałem dodawac różne wielkości plików 1,2MB, 0,7MB, 025MB i na każdym to samo. Też tak macie? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 18 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2022 43 minuty temu, cyniczny napisał: Cześć Nie jestem w stanie dzisiaj dodawać zdjęć do tematów np. w "rowerowe-eskapady-relacje". Przy próbie dodania zdjęcia - niezaleznie czy przeciągam, czy przez opcję "dodaj pliki" - pojawia się błąd dodawania: 7 Proszę skontaktować się z pomocą techniczną Próbowałem dodawac różne wielkości plików 1,2MB, 0,7MB, 025MB i na każdym to samo. Też tak macie? Ja staram się wstawiać zdjęcia na zewnętrzny serwer i tu dodawać jako link. Zazwyczaj działa. Zaraz sprawdzę jak jest z plikami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cyniczny Napisano 18 Lipiec 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2022 (edytowane) ja praktycznie zawsze wrzucałem bezpośrednio na forum i działało...do dzisiaj:-( Edytowane 18 Lipiec 2022 przez cyniczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 18 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2022 3 minuty temu, cyniczny napisał: ja praktycznie zawsze wrzucałem bezpośrednio na forum i działało...do dzisiaj:-( Sprawdzałem mam identyczny komunikat. Nie działa. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 18 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2022 To sprawdzę czy działa. Jak pojawią się poniżej zdjęcia to działa, jak nie będzie to znaczy, że mam problem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 18 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2022 5 godzin temu, cyniczny napisał: Cześć Nie jestem w stanie dzisiaj dodawać zdjęć do tematów np. w "rowerowe-eskapady-relacje". Przy próbie dodania zdjęcia - niezaleznie czy przeciągam, czy przez opcję "dodaj pliki" - pojawia się błąd dodawania: 7 Proszę skontaktować się z pomocą techniczną Próbowałem dodawac różne wielkości plików 1,2MB, 0,7MB, 025MB i na każdym to samo. Też tak macie? 4 godziny temu, moruniek napisał: Sprawdzałem mam identyczny komunikat. Nie działa. Dodałem zdjęcia w tym wątku oraz w Rowerowych Eskapadach. Wszystko działa poprawnie - u mnie. Czy ktoś ma jeszcze problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 18 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2022 2 godziny temu, JC napisał: Dodałem zdjęcia w tym wątku oraz w Rowerowych Eskapadach. Wszystko działa poprawnie - u mnie. Czy ktoś ma jeszcze problem? Tak. Ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 18 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2022 1 minutę temu, sstar napisał: Tak. Ja. Mógłbym Cię prosić o screena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 18 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2022 Godzinę temu, JC napisał: Mógłbym Cię prosić o screena. Już działa ale było podobnie 7. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cyniczny Napisano 19 Lipiec 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2022 U mnie też już jest ok, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 19 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2022 12 godzin temu, sstar napisał: Już działa ale było podobnie 7. 2 godziny temu, cyniczny napisał: U mnie też już jest ok, dzięki Proszę obserwujcie forum. Gdyby się coś działo, to zróbcie screena i wyślijcie do mnie. Będę mógł wtedy przesłać to do twórców forum. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 28 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2022 W dniu 19.07.2022 o 08:48, JC napisał: Proszę obserwujcie forum. Gdyby się coś działo, to zróbcie screena i wyślijcie do mnie. Będę mógł wtedy przesłać to do twórców forum. Mówisz masz, dziś taki oto problem. Dlaczego nie wiem ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 28 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2022 24 minuty temu, moruniek napisał: Mówisz masz, dziś taki oto problem. Dlaczego nie wiem ? Aktualnie wyjeżdżam na kilka dni. Jak wrócę, to zajmę się tym. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 28 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2022 (edytowane) 1 godzinę temu, moruniek napisał: Mówisz masz, dziś taki oto problem. Dlaczego nie wiem ? Sprawdzam. PS reakcje tez jakby dzialaja Edytowane 28 Lipiec 2022 przez sstar 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 29 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2022 11 godzin temu, sstar napisał: Sprawdzam. PS reakcje tez jakby dzialaja Tak a propos… powyższego zdjęcia, można zgadywać skąd i na co… off. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 29 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2022 2 godziny temu, sstar napisał: Tak a propos… powyższego zdjęcia, można zgadywać skąd i na co… off. nie wiesz skąd zrobiłeś czy sfotografowałeś kalendarz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 29 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2022 5 godzin temu, Jeeb napisał: nie wiesz skąd zrobiłeś czy sfotografowałeś kalendarz ? Dałem ci szansę abyś wykazał się znajomością Tatr, ale z niej nie skorzystałeś. Oczywiście wiem, byłem, fotka z fotki ciasnej, ale wlasnej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 29 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2022 3 godziny temu, sstar napisał: Dałem ci szansę abyś wykazał się znajomością Tatr, ale z niej nie skorzystałeś. Oczywiście wiem, byłem, fotka z fotki ciasnej, ale wlasnej. No już nie żartuj takim łatwym zdjęciem MNIE dajesz szansę, niech wykażą się młodzi wymiatacze tego forum. Moja znajomość Tatr daleko wykracza poza ramy tego obrazka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 29 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2022 Godzinę temu, Jeeb napisał: No już nie żartuj takim łatwym zdjęciem MNIE dajesz szansę, niech wykażą się młodzi wymiatacze tego forum. Moja znajomość Tatr daleko wykracza poza ramy tego obrazka. No to wrysuj Szulakiewicza sp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 30 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2022 (edytowane) No ja nikt nie chce śladami Bachledy to może bardziej współcześnie jak zdobywałem z niepowodzeniem Lodowy… a pisze to Marcisz co z Korczakiem kustoszem Mnicha kiedyś się stał, to kolejna podpowiedz co do zdjecia, Jan czyli Jeeb wie wiec zwolniony https://wspinanie.pl/2012/08/lodowy-szczyt-sobkowa-i-kapalkowa-gran-bajdulka-bogato-ilustrowana-ze-schematami-topograficznymi-cz-1/ Edytowane 30 Lipiec 2022 przez sstar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 7 Sierpień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2022 (edytowane) W dniu 30.07.2022 o 07:27, sstar napisał: No ja nikt nie chce nikt nie chce bo dla ostatnio piszących topografia Tatr kończy się na Jankulakowskim Wierchu. Przed laty był taki jeden co łaził po tych okolicach Edytowane 7 Sierpień 2022 przez Jeeb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 8 Sierpień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2022 15 godzin temu, Jeeb napisał: nikt nie chce bo dla ostatnio piszących topografia Tatr kończy się na Jankulakowskim Wierchu. Przed laty był taki jeden co łaził po tych okolicach Ładnie. Ale długie te doliny są. Ciągną się jak… Ja kiedyś szedłem na Jagnięcy od naszej strony ale coś pobłądziłem niedźwiedzie mnie wystraszyły zrobiłem zakupy w reklamówkę w Żdżiarach i powrót w deszczu do piątki. A Jankulakowski miodzio, co od niego chcesz? Popatrz na te nazwy… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Capricorn Napisano 9 Sierpień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpień 2022 Ale te niedźwiedzie niegroźne:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi