Bumer Napisano 9 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2022 Witam. Mam serdeczną prośbę do kolegow z forum. Szczególnie do kolegów lekarzy. Sprawa dotyczy covid. Jeśli któryś byłby tak uprzejmy i zechciał się ze mną skontaktować, proszę o wiadomość prywatna. Podam nr telefonu bo chciałbym uzyskać porady. Bumer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 9 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2022 Chcesz się leczyć przez internet ? Chyba kiedyś krytykowałes porady przez telefon. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 9 Lipiec 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2022 11 minut temu, MarioJ napisał: Chcesz się leczyć przez internet ? Chyba kiedyś krytykowałes porady przez telefon. Dziękuję za radę. Wezmę sobie to do serca. No cóż, kolega z forum. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 9 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2022 10 minut temu, Bumer napisał: Dziękuję za radę. Wezmę sobie to do serca. No cóż, kolega z forum. Coś ci się pomyliło. Nie piliśmy razem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 9 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2022 Niech się lekarze wypowiedzą, ale chyba najpopularniejsze opcje leczenia to deksametazon i tlen. Tak samo leczy się choroby związane z niedotlenieniem w górach wysokich, więc pewnie da się to zastosować w domu, sensowniej jednak udać się do szpitala. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 10 Lipiec 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2022 6 godzin temu, MarioJ napisał: Coś ci się pomyliło. Nie piliśmy razem. Napisałem, do kolegów na forum. Jeśli ktoś nie uważa się za forumowego kolegę, niepotrzebnie zabiera głos. Nie wiem czy pan jest lekarzem czy nie, ale, jesli nie, to po co strzępić język i pokazywać swoje nieprzychylne oblicze? Jesli pan jest lekarzem, no to chrońcie nas wszystkie siły przed kontaktem z panem. Z taką empatią, zrozumieniem i chęcią pomocy, nadaje się pan co najwyżej do zespołu sławnego doktora z jeszcze bardziej sławnego obozu. Moja aktywność tu na forum praktycznie zamarła. Przyczyną jest między innymi taka osoba jak pan. Nie wiem czy jeszcze wykażę się jakąkolwiek aktywnością , ale gdyby tak było, mam do pana ogromną prośbę. Proszę omijać mnie z daleka jak tylko to mozliwe. Ze swej strony deklaruję to samo wobec pana. Po co mi przykrość? Dodam jeszcze, do towarzystwa dobieram sobie, mam nadzieję, odpowiednie osoby. Pan do nich nie może należeć. Żegnam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi