JC Napisano 18 Październik 2002 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2002 No to o czym będziemy mówić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam Napisano 18 Październik 2002 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2002 Pogadajmy o sprzęcie Jak to - o Radarcach, które kupiłem wlaśnie swojej żonie, czyli sobie i bardzo jestem ciekawy, czy da się te narty skutecznie wykorzystać nie tylko do kurwingu. Jako że jeżdżę na (i lubię) 9.16, tym bardziej jestem ciekawy, czego się spodziewać... Wszelkie komentarze mile widziane (Jacek - pomagam jak mogę )) rgds, Adam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 18 Październik 2002 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2002 Pogadajmy o sprzęcie Powoli, powoli zaraz się rozkręcie. tylko ludziska sobie wolne dali bo widzieli, że coś robię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam Napisano 18 Październik 2002 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2002 Pogadajmy o sprzęcie wiem - też widziałem dzisiaj zapowiedź i potem info. Jako że przeciętnie kilka razy na dzień patrzę co jest na stronie, to aż jestem zdziwiony że najbardziej zatwardziali forumowicze przyspali i teraz muszę sam pisać (czego normalnie nie robię, hehe..)A teraz pooglądam wszystko dokladniej A Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 18 Październik 2002 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2002 Pogadajmy o sprzęcie Jeszcze sporo jest do zrobienia i na to trzeba czasu. Teraz cały czas kopiuję zdjęcia i inne składniki strony, ale z każdym dniem bedzie nabierała kolorytu, no i treści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzin Napisano 18 Październik 2002 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2002 Pogadajmy o sprzęcie Witam na nowym forum!!!!!jesli chodzi o radarc-i,sam jestem posiadaczem tych nartek i jestem z nich zadowolony,mozna na nich calkiem spokojnie sobie pojezdzic (turystycznie:),) jak rowniez niezle poszalec tarzajac sie az do bolu po sniegu ,jedyna rzecza jaka mi sie w nich nie podoba to to ze jednak przy wiekszych predkosciach zaczynaja biegac na boki ale tylko przy jezdzie na wprost!!!! ,dobre deski dla tych co juz umieja male co nieco w tym sporcie i np. chca szybko przestawic sie ze starej techniki na nowa!!!takie sa moje spostrzezenia.polecam...tymbardziej ze to dobra deska za jeszcze lepsza cene!!!! pozdrawiam-marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
burass Napisano 18 Październik 2002 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2002 Pogadajmy o sprzęcie musisz sie ostro brac do roboty, bo sezon tuz, tuz... zycze wytrwalosci )))) pozdrawiam burass Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staszek Napisano 19 Październik 2002 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2002 Pogadajmy o sprzęcie Skoro o sprzęcie mam mówić to jak pamietacie mam wylicytowane w tamtym roku ( w pierwszym licytowaniu ) Atomiki 9.12. Cały poprzedni sezon byłem nimi zachwycony . Teraz stoją sobie już naostrzone , nasmarowane i czekają na pierwsze szaleństwo . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi