DamianD Napisano 23 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2022 Witam, szykuje się na wyjazd na narty, do Włoch. Zastanawiam się jaka może być pogoda w Kronplatz w terminie przed świątecznym. Czy będą dobre warunki do szusowania? Być może polecacie jakieś miejscowości bądź hotele gdzie warto się zatrzymać w 3 osoby. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotek Napisano 25 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2022 Będzie słonecznie i lekki mróz. Mogę dać namiar na pięciogwiazdkowy hotel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 25 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2022 Tu masz film jaki nagrałem dokładnie 11 grudnia na Kronplatzu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 29 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2022 W dniu 25.05.2022 o 17:35, JC napisał: u masz film jaki nagrałem dokładnie 11 grudnia na Kronplatzu świetny materiał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi