marcinn Napisano 17 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2022 3 godziny temu, Lexi napisał: To lodowiec jakiś chyba.. Szczerze mówiąc to dokładnie tak wygląda jak język lodowca 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 17 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2022 (edytowane) 22 minuty temu, marcinn napisał: wygląda jak język lodowca coś jak Athabasca Glacier w kanadyjskiej Albercie a star to prawdopodobnie z gwiazdozbioru Andromedy Edytowane 17 Maj 2022 przez Jeeb 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 18 Maj 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2022 (edytowane) 14 godzin temu, Jeeb napisał: coś jak Athabasca Glacier w kanadyjskiej Albercie a star to prawdopodobnie z gwiazdozbioru Andromedy Brawo ty! Szacun, teraz łatwiejsze pytanie, Alberta czy British Columbia? Edytowane 18 Maj 2022 przez sstar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 18 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2022 stoisz w Alberta a Mt. Assiniboine jest na granicy z BC 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 18 Maj 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2022 (edytowane) 25 minut temu, Jeeb napisał: stoisz w Alberta a Mt. Assiniboine jest na granicy z BC No właśnie chyba chodziło mi o continental divide ale to chyba jednak coś innego… wracamy (do) koło brzegu… Edytowane 18 Maj 2022 przez sstar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 20 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2022 W dniu 18.05.2022 o 16:22, sstar napisał: wracamy (do) koło brzegu… to ja wypadam chociaż koło Brzegu w Opolskim poznałem kiedyś bardzo fajną dziewczynę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 21 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2022 Jeszcze niedawno do Kołobrzegu przyjeżdżał pociąg specjalny Pirat, ciągnięty przez parowóz. Skład zatrzymywał się tuż koło latarni morskiej. Na YT można zobaczyć nagrania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 27 Wrzesień 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2022 Tym razem opodal… Grzybowo, kiedyś wioska z drogą przez las, teraz kutort, ale i tak dzicz przynajmniej na bocznych bezdrożach i z rana… woda względnie ciepła, z Wrocka 4h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 27 Wrzesień 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2022 Normalnie o tej porze wożę się po mieście… 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 27 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2022 22 minuty temu, sstar napisał: Normalnie o tej porze wożę się po mieście… Nie daje za mocno po nerkach na jazdę na rowerze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 27 Wrzesień 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2022 5 minut temu, grimson napisał: Nie daje za mocno po nerkach na jazdę na rowerze? Deszcz pada, w klapkach pojechałem poza strefę komfortu, znaczy parkowania A+B, bo przyżydzilem i passata postawiłem za darmochę, wystarczy jak po przyjeździe 30 dychy wybulilem na parking ale blisko hotelu było i rzeczy nosiłem. Polecam Rewinski J. Także Kapitańska Rezydencje czy jakoś tak, Hanseatic tez obleci. PS trochę nie mam wyboru, jeżdżę, gdy mogę. Taka sytuacja. Może jutro z rana w strone Grzybowa, fajna ścieżka jest wzdłuż morza… 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 29 Wrzesień 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2022 Taki składak dobra rzecz. Inna twarz Miasta. Imperial, hurtownia. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi