JC Napisano 2 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2022 Tym razem nie na narty tylko na rower. Jestem w Wiedniu, ale to tylko przystanek w drodze do Chorwacji. Po dość długim oczekiwaniu w stolicy Austrii lecę do Splitu, gdzie zmieniam środek transportu na prom i płynę na piękne wyspy Hvar i Brač. We wrotek i środę będę sprawdzał jak się jeździć na rowerze po chorwackich wyspach. Zapraszam na mój Instagram, gdzie będę prowadził relację w trakcie pobytu. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 2 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2022 Zawsze sie zastanawiałem w którym miejscu do samolotu przykręcić bagażnik na rowery.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slavko Napisano 2 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2022 Z grubej rury zaczynasz! To jest też moje marzenie - rower, namiocik i wolność wśród chorwackiego klimatu. Jedne z najpiękniejszych wysp w Chorwacji, chociaż w sumie można tak określić wiele chorwackich wysp. Chociaż przez Hvar w większości biegnie tylko jedna ucywilizowana droga przez środek wyspy. Mimo wszystko miałbym stracha w poruszaniu się po chorwackich drogach, bo ścieżki, drogi rowerowe w zasadzie tam nie istnieją. Ale i tak zazdroszczę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Annaa Napisano 2 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2022 4 minuty temu, Slavko napisał: Chociaż przez Hvar w większości biegnie tylko jedna ucywilizowana droga przez środek wyspy. Mimo wszystko miałbym stracha w poruszaniu się po chorwackich drogach, bo ścieżki, drogi rowerowe w zasadzie tam nie istnieją. Eee chyba nie jest aż tak źle. https://chorwacjacafe.pl/wyspa-hvar-raj-dla-rowerzystow/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 2 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2022 11 minut temu, Slavko napisał: Z grubej rury zaczynasz! To jest też moje marzenie - rower, namiocik i wolność wśród chorwackiego klimatu. Jedne z najpiękniejszych wysp w Chorwacji, chociaż w sumie można tak określić wiele chorwackich wysp. Chociaż przez Hvar w większości biegnie tylko jedna ucywilizowana droga przez środek wyspy. Mimo wszystko miałbym stracha w poruszaniu się po chorwackich drogach, bo ścieżki, drogi rowerowe w zasadzie tam nie istnieją. Ale i tak zazdroszczę! Ja je opływałem łodzią. Moim zdaniem, od strony morza, najlepsze. Zresztą nie tylko je. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 2 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2022 31 minut temu, moruniek napisał: Ja je opływałem łodzią. Moim zdaniem, od strony morza, najlepsze. Bezwględnie - zwłaszcza że niektóre kameralne "miejscówki" dostępne są tylko od morza wiec nie musisz ich z nikim dzielić.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slavko Napisano 2 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2022 2 godziny temu, Annaa napisał: Eee chyba nie jest aż tak źle. https://chorwacjacafe.pl/wyspa-hvar-raj-dla-rowerzystow/ No to się zmieniło od czasu mojego pobytu tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi