christof Napisano 19 Kwiecień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2022 Nie wiedzialem czy wrzucic do działu z sylwetkami sportowcow czy do sprzętu ale ogląda sie fajnie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndRand Napisano 20 Kwiecień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2022 Jedno ujęcie z drona, reszta z GoPro Fusion 😀 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 20 Kwiecień 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2022 chyba nie, bramki by urwaly fussiona tak mi sie zdaje o ile bylby przypiety do niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndRand Napisano 20 Kwiecień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2022 (edytowane) Godzinę temu, christof napisał: chyba nie, bramki by urwaly fussiona tak mi sie zdaje o ile bylby przypiety do niego. Nie do niego, ktoś jedzie za nim. Fusion ma stabilizację i nie trzeba nią kadrować przy filmowaniu. Widać przy hamowaniu na końcu, że jedzie ktoś jeszcze. Edytowane 20 Kwiecień 2022 przez AndRand 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 20 Kwiecień 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2022 gdzie widac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndRand Napisano 21 Kwiecień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2022 18 godzin temu, christof napisał: gdzie widac ? Na pióropuszach śniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 21 Kwiecień 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2022 Pióropuszach powiadasz no ok moze zrobią backstage bo sam jestem ciekaw jak to wyglądało. Nie mniej jednak mysle ze to dron FPV jak w opisie filmu no i nowa kamera GoPro HERO10 Black Bones ktorą tym filmem promują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi