aklim Napisano 18 Lipiec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2007 jest odwrotnie proporcjonalna do panujących temperatur - tak zauważyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 19 Lipiec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2007 aktywność na forum No tak ... masz chyba rację. Niestety czasy kiedy forum żyło w lecie minęły. Była tu kiedyś mocna grupa osób, które niezależnie od pory roku zabierały często głos na forum, nie koniecznie w temacie nart ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 19 Lipiec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2007 aktywność na forum Witam wszystkich Skoro zima umarła a wraz z nią w dużej mierze forum, to może faktycznie trochę z innej beczki temacik jakiś? Poniżej krótka lista kategorii :-) - wakacyjna przygoda, weekendowy wypad w nieznane... - żona i teściowa... - piffko z kumplami / wyjazd na ryby / inne towarzyskie... - humor / opowieści dziwnej treści... - inne ciekawe (oprócz polityki) ... Oczywiście tematy narciarskie również mile widziane :-) (w szczególności linki do ciekawych filmików i publikacji) Pozdrawiam Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 20 Lipiec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2007 aktywność na forum Wpadlem na forum troche z nudow no to juz napisze jakis poscik. Po pierwsze jak dla mnie jest za goraco i nie poszedlem przez to na rower ale jutro juz nie odpuszczam bo do sezonu trzeba sie przygotowywac !!! Przy okazji poradzcie na jakich nartach jezdzic polskie goganty coby z nich nie wylatywac jak sa bardzo podkrecone ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 23 Lipiec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2007 Opowiesci dziwnej tresci Był kiedyś na forum taki kolega o ciemnym nicku który był od tego specjalistą serdeczne pozdrowienia dla niego. A co do mojej obecności to jestem tu często ale jakoś nie było o czym pisać. Ostatnio zwiedziłem trochę gór na dolnym śląsku byłem pierwszy raz w życiu w Karpaczu ... i jakoś nie zachwycił mnie latem ;/ no i ten fenomenalny dojazd godzina stania w kolejce bo chłopaki budują drogi i uskuteczniają "polską robotę" mianowicie 1 robi 5 nadzoruje ale w 2112 będziemy gotowi !! pzdr. Homar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heli Napisano 25 Lipiec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2007 aktywność na forum Niestety czasy kiedy forum żyło w lecie minęły. Czyżby jakowaś tęsknota ? Pozdrawiam letnie kite'owo i windsurfingowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 27 Lipiec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2007 aktywność na forum Heli .... to Ty .... No miło Cię .... czytać. Oj to były czasy jak mi w Szczyrku w tyłek wjechałeś Od razu słowo wyjaśnienia dla nie wtajemniczonych. Heli pięknego dnia na FIS-ie zapoznał swoje narty z moim tyłkiem, ladując kilkanaście metrów niżej. To były czasy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi