romski Napisano 22 Październik 2002 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2002 Czołem! Gratuluję pomysłu na nową kompozycję serwisu (i forum oczywiście)!!! Mam jednak pytanko:gdzie się podziały informacje i fotki z "informacji o członkach forum"??? Pozdrawiam! Romek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 24 Październik 2002 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2002 gdzie fotki???-do JC Ładne masz gogle! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romski Napisano 25 Październik 2002 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2002 gdzie fotki???-do JC Mozesz sobie tą fotkę na ścianie powiesić , jak Ci się tak podobają!! A gdzie te fotki? Bo na miejscu ich nie ma!?! pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romski Napisano 25 Październik 2002 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2002 gdzie fotki???-do JC Sorki!! Pospieszylem sie... Już "sie pojawily" Czołem!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi