Alfasamiec Napisano 10 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2022 drodzy narciarze Potrzebuje porady/inspiracji. Zamierzam zainwestować i kupić apartament w jakieś fajnej miejscowości narciarskiej we Włoszech. Zależy mi na dobrych nartach ale nie tylko. Ważne jest żeby było to ciekawe miejsce nie tylko na zimę ale również na lato. Posiadało klimatyczne miasteczko itp. Bylem w kilkunastu miejscach w alpach i na razie myślę o Bormio. Dodam tylko ze raczej odpadają miejsca bardzo drogie jak np. Cortina dampezzo. Szukam inspiracji i liczę na wasze cenne uwagi. |Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 10 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2022 4 godziny temu, Alfasamiec napisał: drodzy narciarze Potrzebuje porady/inspiracji. Zamierzam zainwestować i kupić apartament w jakieś fajnej miejscowości narciarskiej we Włoszech. Zależy mi na dobrych nartach ale nie tylko. Ważne jest żeby było to ciekawe miejsce nie tylko na zimę ale również na lato. Posiadało klimatyczne miasteczko itp. Bylem w kilkunastu miejscach w alpach i na razie myślę o Bormio. Dodam tylko ze raczej odpadają miejsca bardzo drogie jak np. Cortina dampezzo. Szukam inspiracji i liczę na wasze cenne uwagi. |Z góry dziękuję. Polecam Rzym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 10 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2022 (edytowane) 1 godzinę temu, grimson napisał: Polecam Rzym. Gran Sasso spoko. Cyt. (siebie) … …jadąc na Gran Sasso, z zamiarem wejścia na najwyższy szczyt Apeninów i to drogą alpinistica;-) Na szczycie spotkałem ujaranych Włochów, z którymi samochodem wróciłem szczęśliwie do domu. Tym razem Neapol. Powitał nas ulewą, Włosi w końcu zwolnili na autostradzie, a nawet w mieście. Można umierać. Edytowane 10 Marzec 2022 przez sstar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dezext Napisano 11 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2022 W dniu 10.03.2022 o 10:37, Alfasamiec napisał: drodzy narciarze Potrzebuje porady/inspiracji. Zamierzam zainwestować i kupić apartament w jakieś fajnej miejscowości narciarskiej we Włoszech. Zależy mi na dobrych nartach ale nie tylko. Ważne jest żeby było to ciekawe miejsce nie tylko na zimę ale również na lato. Posiadało klimatyczne miasteczko itp. Bylem w kilkunastu miejscach w alpach i na razie myślę o Bormio. Dodam tylko ze raczej odpadają miejsca bardzo drogie jak np. Cortina dampezzo. Szukam inspiracji i liczę na wasze cenne uwagi. |Z góry dziękuję. W zeszłym roku kupiliśmy w Val di Sole w marilevie1400, sporo było do wyboru. Sam proces w miarę łatwy, aczkolwiek mieliśmy osobę która nam w tym pomogła. Samemu ciężko to wszystko byłoby ogarnąć. Jak zdecydujesz się na ten rejon to mogę podesłać kontakt do znajomej Polki na miejscu która nam pomogła w całym procesie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi