marwanik Napisano 2 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2022 Dzień dobry, Po przeczytaniu W informacjach na stronach https://www.austria.info/pl/informacje-ogolne/pozostancie-zdrowi wydaje mi się, że 5 marca będę mógł wjechać do Austrii bez paszportu covidowego? Pozdrawiam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ratrak Napisano 2 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2022 Tak. Sam wybieram się od 6 do 11 marca do Zillertal, a covid pass już mi wygasł. Ktoś z forumowiczów będzie? 😎 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marwanik Napisano 2 Marzec 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2022 JA myśle o Zillertal badź Nassfeld 7 godzin temu, Ratrak napisał: Tak. Sam wybieram się od 6 do 11 marca do Zillertal, a covid pass już mi wygasł. Ktoś z forumowiczów będzie? 😎 Czyli nie potrzebujemy nic dodatkowo aby wjechać i kupić karnet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi