mysiauek Napisano 20 Kwiecień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2007 Witam, czy ktoś wybiera się na zakończenie sezonu z Carving Sport na Pilsku ? Nie wiem kurna chata czy wyciąg za darmo będzie chodził czy każą wysypać ostatnie dudki ..... Pozdrawiam. michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 20 Kwiecień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2007 PILSKO - sobota - informacja Nie wybiera się-ja znaczy)))) A co to za pomysły że wyciąg za darmo. Na onet.narty pisze że będzie chodził Z Miziowej na Kopiec ale że gratisowo nic nie pisze więc wątpię. Swoją drogą to trochę dziwne że nasz administrator nic oficjalnie nie napisał o tym fakcie na skionline- widzę że to nie tylko forum popadło w agonię ale i cały serwis SKIONLINE. Pewnie znowu się zakotłuje dopiero koło listopada, widać taka kolej rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 20 Kwiecień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2007 PILSKO - sobota - informacja No więc dodzwoniłem się do Pani Dendys bo oczywiście GAT nic nie wie Pani poinformowała mnie bardzo miłym głosem, że wynajęli orczyk na około 2 godziny. Ponieważ warunki są nienajlepsze będzie więcej zabawy niż jeżdżenia oraz -jak co roku- slalom amatorski na luzie Niestety ... pierwszy raz od paru lat... nie zawitam... brak przewozu do Korbielowa a mój stoi u mechanika ... Szkoda ... Forum - padło ... nawet mi na drugie pytanie o cykline JC nie odpowiedział ... Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi