eqiupe Napisano 8 Kwiecień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2007 Witam mam pytanko Jakie jest nachylenie trasy na Tatrzańskiej Łomnicy obok krzesełka ?? Z góry dziękuję za odpowiedź ja wyliczyłem że ok 32 % i wydaje mi się to trochę mało w porównaniu z trasami które znam o takim nacyleniu. A pozatym to mogli by to krzesło tam zmienić bo straszny to zabytek a ośrodek fajny i nie daleko no i nie trzeba tak długo czekać na wjazd jak na kasprowy Pozdrawiam serdecznie wszystkich!!!!!!! Szymek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 10 Kwiecień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2007 Tatrzańska Łomnica +/- Odpowiem ci na drugą część: Tatrzańską Łomnicę czekają duże inwestycje. Od dwóch lat przygotowany jest projekt modernizacji ośrodka. Widziałem plany i jeżeli je zrealizują to Zakopane umrze, no może podupadnie! Wszystko ma być nowe. Mają postawić nowe gondole, nowe krzesła i przygotować nowe trasy zjazdowe. Więc stare krzesło czeka już tylko na demontaż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 11 Kwiecień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2007 Tatrzańska Łomnica +/- A w Korbielowie już czekają na to stare krzesło, las pod niego karczują !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryba Napisano 12 Kwiecień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2007 Tatrzańska Łomnica +/- Ale żeby szoku wśród narciarskiej gawiedzi nie wzbudzić, oczywiście nie będzie chodziło !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 18 Kwiecień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2007 Tatrzańska Łomnica +/- Po co "chodziło" a nie wystarczy,że postawione? Postawione , niech stoi.Przecie(ż) takie krzesło jeść nie woła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi