Toudi Napisano 12 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2022 Witajcie. Ostatnim czasem poszukuję nart AM. Nie jestem ekspertem w temacie sprzętu. wiem natomiast że chcę narty do wszechstronnej jazdy, po przygotowanym stoku ale również czasem w terenie w jego pobliżu, bez większych freeridowych szaleństw. Chciałbym aby narta miała pod butem 80-85mm i była dość twarda. Swego czasu jeździłem na nartach atomic które wspominam bardzo dobrze, więc i teraz patrzę głownie na deski tej firmy. Wyszukałem model Vantage 85 z sezonu 2015/16. Czy ktoś może coś powiedziec o tej narcie? w Ciagu roku nie jeżdżę zbyt dużo, ale chciałbym narte na lata. Czy warto kupić już kilkuletni sprzęt za ok. 600zł? Powinienem się bać tego że narta może byc z wypożyczalni i była mocno eksploatowana? Z góry dziękuje za wszelkie porady :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruski Napisano 12 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2022 Warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi