kael Napisano 1 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2022 (edytowane) Sprzedam 2 Wiślańskie skipassy na 7 dowolnych dni (normalne, dla dorosłych). Kupiłem je w 2020, jednak zeszłej zimy pozamykali stoki, a w tym roku mam inne plany(ważność karnetów została przeniesiona na ten sezon). Cena za 2 szt - 928zł (tyle zapłaciłem). Edytowane 1 Luty 2022 przez kael Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kael Napisano 22 Luty 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2022 Aktualizacja oferty 700zł za 2 szt Wychodzi 50zł za całodzienny karnet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jusik2002 Napisano 27 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2022 Czy ma ktoś może do sprzedania jakieś vouchery ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozg Napisano 27 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2022 Witam forumowiczów (to mój pierwszy post). Posiadam do odsprzedania vouchery Wiślański Skipass - 8szt. Oddam po cenie zakupu, 60 zł/szt. Kontakt najlepiej tel. 792770720 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi