mario33 Napisano 28 Styczeń 2022 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2022 (edytowane) Odsprzedam spodnie jak w tytule. Nieużywane, z metkami. Kultowy model znanej marki. Nieocieplane, na lekką zimę jak teraz (nie zapomnijcie termoaktywnych gatek pod spód !). Cena forumowa 250 zł plus koszt wysyłki (preferuję paczkomat, tylko błagam nie Poczta Polska). Edytowane 28 Styczeń 2022 przez mario33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławek Nikt Napisano 29 Styczeń 2022 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2022 Na człowieka o jakich wymiarach będą powiedzmy, że przyzwoicie pasować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario33 Napisano 29 Styczeń 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2022 22 minuty temu, Sławek Nikt napisał: Na człowieka o jakich wymiarach będą powiedzmy, że przyzwoicie pasować ? Na pewno nie na takiego kurdupla 170 cm jak ja … Sizing HH mówi, że w pasie do 104 (regulowane, mogę zmierzyć minimum) i 85 wewnętrzna długość nogawki). Ja mam w pasie Ok 96 to leżą dobrze, ale luźno, na pewno są sporo za długie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario33 Napisano 13 Luty 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2022 Ktoś coś ? Bo leżą, a by chciały jeździć 😃 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi