wojtek68 Napisano 21 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2007 Czy ktoś wie czy na Kasprowym da się pojeździć w ten weekend?? wybieram się w piątek i boję się że nie będzie chodzić kolejka. Wiatr czy co?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 21 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2007 KASPROWY W TEN WEEKEND??? ....ooo nieprzejmuj się: ZajeDZiesz se na parking kole ronda za parking se zApłacis, chopnies se do busa, w busie zapytos sie Górola: Baco a kolejka na kasprowy chodzi?: a baca: no pewnie ze chodzi co by miała nie chodzić; i za jedyne 2 złotki zawiezie cię do Kuźnic. A tam się okaże że nie chodzi, nie chodziła i nie będzie chodziła bo na wirchu duje. I polecisz znowu do busa do bacy: a on zdziwiony powie: nie chodzi!? patrzcie panocku a przedchwilą jeszcze chodziła i znów za jedyne 2 złotki zawiezie cię na parking koło ronda. To taki folklor po zakopiańsku: bo w żadnym alpejskim cywilizowanym kraju nikt by cię nie zawiózł pod kolejkę co nie chodzi i jeszcze za to kasę wzioł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 22 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2007 KASPROWY W TEN WEEKEND??? wystarczy spojrzec na prognoze pogody http://meteo.icm.edu.pl/java2/mgram.php?x=17&y=7&pol_x=381〈=0&ver=&ikonka=1 nie bedzie wiatru i zapowiada sie dobra pogoda, sniegu jest duzo a wiec warunki beda znakomite !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 29 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2007 KASPROWY W TEN WEEKEND??? Sławek mnie kasował 3 złotki ale z pod hotelu (byłem w niedziele na MPa) i jestem wyleczony z zakopca miejscówek nawet brakło do zawodników a co dopiero do servisanta hahahahaahha wiec waliłem na goryczkową piechty....... nic dodac nic ująć archaizm.......skansen........ pozdro Barti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi