JC Napisano 21 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2007 Informacja dla wybierających się w Alpy. Zabierzcie ciepłe ciuchy! W Alpach temperatury spadły do -10, a nawet - 18 C. O kremach do opalania nie zapomnijcie, bo słońca też nie zabraknie PS Ja jadę jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateo Napisano 21 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2007 Dla wybierających się w ten weekend w Alpy ... To prawda że było wczoraj paskudnie zimno i wietrznie w L2A (-20) ale na łikend ma się ocieplić. Mam dylemata Traska do Pozza a po tygodniu do L2A i nazad do Polski a na autku letnie gumiaki. Co sądzicie ? Zmieniać spowrotem na zimowe ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azmadan Napisano 21 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2007 Dla wybierających się w ten weekend w Alpy ... no nie wiem nie wiem ;-P ja nawet na polskie warunki odstawiłem mój nowy bolid do garażu (letnie kapcie) a do łask wróciła stara poczciwa terenówka którą właśnie próbuje sprzedać.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 21 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2007 Dla wybierających się w ten weekend w Alpy ... Chyba bym zmienial gumy - 100 zl nie szarpnie po kieszenie, a czlowiek jakos tak bezpieczniej sie czuje. Co za terenowke Azmadan probujesz sprzedac ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 21 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2007 Dla wybierających się w ten weekend w Alpy ... Ja w zeszły tydzień objechałem Włochy na letnich i decyzja okazała się strzałem w 10, ale to było w zeszły tydzień- " co było a nie jest nie liczy się w rejestr". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azmadan Napisano 21 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2007 Dla wybierających się w ten weekend w Alpy ... Suzuki Jimny, 2000r, 1.3l, 80KM, wersja cabrio... taki granatowy z białym dachem, jeszcze miesiąc temu był taki jeden w BB i okolicy... ale niedawno pojawił sie 2-gi... cos takiego = http://richardpchapman.typepad.com/my_weblog/images/jimny.jpg a jak będziesz widział coś takiego = http://img.otomoto.pl/photos/original/C2/C225/C22572/C2257262_4.jpg to możesz pomachać (chyba ze w środku będzie facet po 50 :-P tacie czasem daje ;P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 21 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2007 Bobic.... .....ale macie tam drożyzne: przyjedz do Górolowohanysowa czyli Bielska to przekładkę za 60 zrobisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 21 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2007 Bobic.... Chetnie ))) To przeloz mi zimowki 235 70 R16 za 60 zl na alumy za 60 zl, ok ? )))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 21 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2007 Bobic.... Ja!!: chcesz żebym Ci autko popsuł)) Artgum Beskidy, kilometr od MAKRO w BB -15 od koła nawet większego 235/65/17 znaczy felga większa. ......a już byś nie chałturzył- tylko spraw sobie kompletne zimowe koła! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 21 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2007 Bobic.... Na razie loooz, bo bede moze sprzedawal mojego czołga. Ale przy nowej furze sprawie sobie fele do zimówek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azmadan Napisano 21 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2007 Bobic.... znam jednego z wspolwlascicieli tej firmy (a moze juz sprzedal)... to najwiekszy dystrybutor opon na poludniu polski... debice mozna kupic tam taniej niz u producenta (bielskie pogotowie proobowalo od producenta brac w hurcie... taniej bylo w artgum :-P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dolomity Napisano 22 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2007 pada dszcz ze sniegiem w Marillewie deszcz jutro deszcz, sobota snieg, niedziela snieg i zeero słońca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 22 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2007 DO DOLOMITY.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 22 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2007 DO DOLOMITY.... Ach ten enter wtedy kiedy nie terzeba to działa, a jak trzeba to nie diała..))) ale na temat: Dolomity Ty tam jesteś czy prognozę z neta ściągasz, bo to dwie różne sprawy nie mające odbicia w stanie rzeczywistym. To co jest na www.ski.it to czysty markrting, nie mający nic wspólnego z stanem rzeczywistym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi