JC Napisano 21 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2007 Patrzę za okno i mam wrażenie, że na wiosnę zima wróciła Biało Panowie, biało! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azmadan Napisano 21 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2007 Ale zima ) no dokładnie... identyczna relacja z Bielska :-P jak dziś wstałem do pracy... to za okno spoglądam i od razu rogal na twarzy... który mi trochę zrzedł jak uświadomiłem sobie że auto mi sie w garażu nie zmieściło... i będzie trzeba odśnieżać... ehhh coż za niespodzianka od bogów.... a już zdemontowałem bagażnik z tylnego koła... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 21 Marzec 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2007 Ale zima ) a czemu identyczna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 21 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2007 Ale zima ) No bo to pewnie chodzi o Bielsk Podlaski))chyba... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azmadan Napisano 21 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2007 Ale zima ) identyczna z tego samego Bielska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi