retrovirus Napisano 4 Styczeń 2022 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2022 Witam, dzisiaj podczas regulacji wiązania Rossignol Axium zip2 okazało się, że uszkodzona jest przednia część wiązania. Przypuszczam, że nie będzie możliwości jazdy z takim uszkodzeniem, czy się mylę ? Wszystko pokazane na zdjęciu. Czy warto naprawiań to wiązanie ? Ewentualnie jak ? Narty są dla nastolatka. Może można gdzieś kupić takie wiązanie za nie duża kasę ? Będę wdzięczny za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miraz Napisano 4 Styczeń 2022 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2022 12 minut temu, retrovirus napisał: Witam, dzisiaj podczas regulacji wiązania Rossignol Axium zip2 okazało się, że uszkodzona jest przednia część wiązania. Przypuszczam, że nie będzie możliwości jazdy z takim uszkodzeniem, czy się mylę ? Wszystko pokazane na zdjęciu. Czy warto naprawiań to wiązanie ? Ewentualnie jak ? Narty są dla nastolatka. Może można gdzieś kupić takie wiązanie za nie duża kasę ? Będę wdzięczny za pomoc. Te narty to trochę old school czy się mylę? Co to za model narty?Może czas zmiany na coś nowszego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
retrovirus Napisano 4 Styczeń 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2022 4 minuty temu, miraz napisał: Te narty to trochę old school czy się mylę? Co to za model narty?Może czas zmiany na coś nowszego ? Tak, do najnowszych nie należą Jednak nie za bardzo mam ochotę na max dwa sezony kupować coś innego. Młody się jeszcze uczy. Ale coś odpadło jak widać i jestem w kropce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miraz Napisano 4 Styczeń 2022 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2022 2 minuty temu, retrovirus napisał: Tak, do najnowszych nie należą Jednak nie za bardzo mam ochotę na max dwa sezony kupować coś innego. Młody się jeszcze uczy. Ale coś odpadło jak widać i jestem w kropce. Kup coś używanego ... młodzież rośnie i warto w nią inwestować. Mam syna i sprzęt zmieniam dla niego wg potrzeb ( wzrost , waga, umiejętności ) a po sezonie zawsze można odsprzedać. Czy Ty chciałbyś śmigać na takich nartach ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi