mario33 Napisano 2 Styczeń 2022 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2022 Odstąpię parę nadmiarowych rzeczy, które przydadzą się komuś bardziej niż mnie. Spodnie narciarskie Descente Swiss, czarne, rozmiar 54, użyte w jednym sezonie, w super stanie, Spodnie Narciarskie Schoffel Bern, czarne, rozmiar 27 (54 krótkie), raz użyte, jak nowe. Gogle Salomon S/view, czerwone, raz użyte, jak nowe, nie porysowane, w woreczku. Kije Völkl Phantastick 2, czerwone, 115 cm, nowiutkie, nigdy nie użyte. Postaram sie dorzucić jakieś fotki i linki o jakie rzeczy chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 2 Styczeń 2022 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2022 A ceny mógłbyś podać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario33 Napisano 2 Styczeń 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2022 37 minut temu, Bumer napisał: A ceny mógłbyś podać? Oki, już podaję: spodnie Descente 600 takie https://sportofino.com/spodnie-narciarskie-descente-swiss-dwmogd20-93?gclid=EAIaIQobChMImOLL5v-T9QIVB-qyCh1RjgDFEAQYASABEgLkIPD_BwE Spodnie Schoffel 450 takie: https://www.top-narty.pl/ski-pants-bern1.htm/v-333827?gclid=EAIaIQobChMIv9zyvYCU9QIVxQZ7Ch0KUwOKEAQYASABEgLK6fD_BwE Gogle 250 Kije 85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toppaner Napisano 2 Styczeń 2022 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2022 Spodnie mnie interesują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario33 Napisano 2 Styczeń 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2022 5 minut temu, toppaner napisał: Spodnie mnie interesują. Magiczny przycisk wiadomości polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi