mirekn Napisano 23 Grudzień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2021 Oddam jak w tytule. Preferowany odbiór osobisty ewentualnie Szczyrk, Pilsko itp. Rozmiar M męskie stan bardzo dobry. O rękawicach https://www.kibuba.eu/clothing/hats-and-gloves/gloves-and-mitts/waterproof/ice-fall-gloves Pomimo specyficznego przeznaczenia można śmiało wykorzystać do zimowej turystyki w górach jak i freerid-u. Zastrzegam sobie prawo wyboru oferenta. Są pytania - pisać. Rozmiarówka Grivela w necie. Oddaję bo z powodu kontuzji do lajtowej wspinaczki w lodach wystarczy mi to co mam a po co nają się marnować. @mysiauek żeby nie było, że okolice Parku nie wiedzą Pozdrawiam mirekn 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 23 Grudzień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2021 (edytowane) To ja bardzo chętniee, chociaż mogą być na mnie duże. Zgłoszę się na priv. Edytowane 23 Grudzień 2021 przez mysiauek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirekn Napisano 23 Grudzień 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2021 Poszły do @mysiauek Temat do zamknięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi