Michas222k Napisano 21 Kwiecień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2022 Czechy też w większości się pozamykały. Byłem w sobotę w szpindlu, warunki mieli fantastyczne. Sądzę że dalej mają ok do jazdy, podobnie Pec jak ktoś już pisał na forum. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 21 Kwiecień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2022 5 godzin temu, sstar napisał: Ja trzymam się dużych, kanapa, rozmowa, kultura. ..czyli ze na małych "bydło"..... no cóż - dyć jam człek prosty..na salony nie aspiruje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 21 Kwiecień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2022 22 minuty temu, Lexi napisał: ..czyli ze na małych "bydło"..... no cóż - dyć jam człek prosty..na salony nie aspiruje.. O małych się nie wypowiadam, bo mnie tam nie ma. A w dużych ludzie ładnie ubrani i sprzęt fajny. Futerka, telemarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agnel2748 Napisano 21 Kwiecień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2022 (edytowane) 10 godzin temu, Michas222k napisał: Czechy też w większości się pozamykały. Byłem w sobotę w szpindlu, warunki mieli fantastyczne. Sądzę że dalej mają ok do jazdy, podobnie Pec jak ktoś już pisał na forum. Pamiętam kiedyś ( ....15 lat temu ?!) byliśmy w Spindl w terminie coś jaki teraz, na pewno to nie był Maj ,taki wyjazd pod wpływem chwili (mam blisko, na rowerze 30 km a autem przez Harahov z 80 )....ale to głównie dlatego, że zrobili promocje na bilet całodzienny na .....150 koron, żal było nie skorzystać bo warunki były OK. Wtedy jeszcze korona była gdzieś 0,1 pln. Teraz u mnie to głównie Ski Toury, szkoda mi kasy na bilety , parkingi itd, ale od czasu do czasu sprawdzam ceny czy to Spindl czy Janskie/Pec .....jednak do tych 150 to się już nigdy nie zbliżyły i raczej nie zbliżą. Edytowane 21 Kwiecień 2022 przez agnel2748 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michas222k Napisano 21 Kwiecień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2022 (edytowane) 1 godzinę temu, agnel2748 napisał: Pamiętam kiedyś ( ....15 lat temu ?!) byliśmy w Spindl w terminie coś jaki teraz, na pewno to nie był Maj ,taki wyjazd pod wpływem chwili (mam blisko, na rowerze 30 km a autem przez Harahov z 80 )....ale to głównie dlatego, że zrobili promocje na bilet całodzienny na .....150 koron, żal było nie skorzystać bo warunki były OK. Wtedy jeszcze korona była gdzieś 0,1 pln. Teraz u mnie to głównie Ski Toury, szkoda mi kasy na bilety , parkingi itd, ale od czasu do czasu sprawdzam ceny czy to Spindl czy Janskie/Pec .....jednak do tych 150 to się już nigdy nie zbliżyły i raczej nie zbliżą. Płaciłem 460 koron, karnet kupiony z tygodniowym wyprzedzeniem przez gopass to dla mnie była okazja w porównaniu do ceny karnetu zakupionego w kasie (1090 koron chyba) Edytowane 21 Kwiecień 2022 przez Michas222k 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi