FerraEnzo Napisano 24 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2021 (edytowane) Kotelnica rozpoczęła śnieżenie. Póki co 6 tylko https://bialkatatrzanska.pl/multimedia/kamerki Tylicz daje ostro: https://master-ski.pl/stok-na-zywo/ @moruniekCo Ty panie masz jakieś alerty ustawione gdy w ON zaczynają śnieżyć? Ubiegłeś mnie Edytowane 24 Listopad 2021 przez FerraEnzo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tresor Napisano 24 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2021 Opcja tłumów na stokach wzrasta. Właśnie Słowacja się zamyka:)))))). Na razie na dwa tygodnie, ale wszyscy wiemy jak to zwykle wygląda. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirekn Napisano 24 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2021 (edytowane) BK jak obiecali tak robią tj. sypią. Może w piątek ...... przy okazji biegania będzie i zjeżdżanie ? Pozdrawiam mirekn Edytowane 24 Listopad 2021 przez mirekn BK nie BT ;) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 24 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2021 19 minut temu, tresor napisał: Opcja tłumów na stokach wzrasta. Właśnie Słowacja się zamyka:)))))). Na razie na dwa tygodnie, ale wszyscy wiemy jak to zwykle wygląda. Liczyłem na jakieś słowackie narty, w miejscach w których nie byłem. Czy będzie dane w najbliższym sezonie? Raczej wątpię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tresor Napisano 24 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2021 12 minut temu, pawelb91 napisał: Czy będzie dane w najbliższym sezonie? Raczej wątpię. Znając słowacką covidową histerię na zbyt wiele bym nie liczył. Może w kwietniu się otworzą:) 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolorowy Napisano 24 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2021 Orientuje się ktoś czy przy zakupie karnetu w Polskich ośrodkach będzie wymagane okazanie certyfikatu szczepionkowego, tak samo jak we wejściem na imprezy masowe? Dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jusik2002 Napisano 24 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2021 12 minut temu, Kolorowy napisał: Orientuje się ktoś czy przy zakupie karnetu w Polskich ośrodkach będzie wymagane okazanie certyfikatu szczepionkowego, tak samo jak we wejściem na imprezy masowe? Dziękuje. Brak przepisów pozwalających na takie działanie wiec na całe szczęście nie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koliber Napisano 24 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2021 Niby brak przepisów, ale pojedyncze placówki już tak robią (czytałem o jednej uczelni i jednej restauracji - być może jest więcej, nie wiem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FerraEnzo Napisano 24 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2021 1 godzinę temu, Kolorowy napisał: Orientuje się ktoś czy przy zakupie karnetu w Polskich ośrodkach będzie wymagane okazanie certyfikatu szczepionkowego, tak samo jak we wejściem na imprezy masowe? Dziękuje. Gdzie w Polsce przy wejściu na imprezy masowe wymagane jest okazanie paszportu? Nie spotkałem się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lika Napisano 24 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2021 23 minuty temu, FerraEnzo napisał: Gdzie w Polsce przy wejściu na imprezy masowe wymagane jest okazanie paszportu? Nie spotkałem się... Tegoroczny FEST Festival odbył się tylko dla zaszczepionych. Nie wiem jakimi narzędziami to egzekwowano. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 24 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2021 23 minuty temu, FerraEnzo napisał: Gdzie w Polsce przy wejściu na imprezy masowe wymagane jest okazanie paszportu? Nie spotkałem się... Organizatorzy Pucharu Świata w Skokach Narciarskich się zapowiadali, że będzie wymagany. Teraz się z tego wycofują ? https://www.rynekzdrowia.pl/Polityka-zdrowotna/Sektor-dla-niezaszczepionych-na-skokach-w-Wisle-W-Zakopanem-paszport-covidowy-konieczny,227019,14.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 24 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2021 Czarny Groń odpalił 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 24 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2021 Słotwiny też wystartowały z naśnieżaniem. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 24 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2021 Białka też się rozkręca, już nie tylko 6. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 25 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2021 Cieniawa Ski koło Nowego Sącza też śnieży. Rytro pewnie też (?) ale kamery akurat nie działają. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 25 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2021 (edytowane) W Szklarskiej dalej po staremu, ciemno i cicho, sprzęt do naśnieżania stoi w garazu: Edytowane 25 Listopad 2021 przez grimson 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 25 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2021 Szczyrkowski też śnieży. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 25 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2021 Słotwiny wyglądają coraz lepiej. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 25 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2021 12 godzin temu, tresor napisał: Znając słowacką covidową histerię na zbyt wiele bym nie liczył. Może w kwietniu się otworzą:) Histeria histerią, ale zaszczepionych osób poniżej 50% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 25 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2021 Rusiński też ostro sypie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stefan75 Napisano 25 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2021 13 godzin temu, lika napisał: Tegoroczny FEST Festival odbył się tylko dla zaszczepionych. Nie wiem jakimi narzędziami to egzekwowano. Nie ma narzędzi żeby to wyegzekwować .... Byłem na FEST Festiwalu i jedynie przy zakupie biletu trzeba było kliknąć w ikonkę ,, zaszczepiony" Reszta to fikcja bo nikt nie ma prawa ( na chwilę obecną ) sprawdzić Cię na bramce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izydar Napisano 27 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2021 Co za piękny poranek. Śnieżą prawie wszystkie ośrodki w Sudetach (niestety nie dotyczy Szklarskiej). Czechy również ale tu nie wiadomo czy będzie można szusować - 30 dniowy lockdown. A w najbliższym tygodniu ok 50cm naturalnego. Za tydzień rozpoczęcie sezonu w PL? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 27 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2021 Skrzyczne zasypane śniegiem. Na nizinach też poprószyło. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankowiec Napisano 27 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2021 Godzinę temu, izydar napisał: A w najbliższym tygodniu ok 50cm naturalnego Gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izydar Napisano 27 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2021 W górach Np. tu do 80cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi