Zygal Napisano 7 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2022 23 minuty temu, wolcjusz napisał: Kasina nie jest na Podhalu. To jest Beskid Wyspowy. Miało być 17-20 marca. I chodziło mi o Podhale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 7 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2022 2 godziny temu, lika napisał: Była Bieńkula? Freeride zone 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 8 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2022 Pojeżdżone na Czantori z rana Warunki b.dobre,standartowo bez kolejek. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PavloS_ Napisano 8 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2022 (edytowane) 11 godzin temu, christof napisał: Freeride zone Potwierdzam. Trzy razy zjazd tamtędy po muldach i pali w nogach. Trasa na wyłączność jak widać no i cukru niema. Edytowane 8 Marzec 2022 przez PavloS_ 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stusi Napisano 8 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2022 14 godzin temu, lika napisał: Była Bieńkula? Nie jechałem, bo jak dla mnie za mało śniegu, jakieś trawsko przebija, widać, że nie była naśnieżana. Ale rozmawiałem z ludźmi co jeździli i ponoć nie było źle, trzeba uważać, ale da się zjechać. Na reszcie tras dziś ponownie super warun, bardziej twardo niż wczoraj, ròwno jak na stole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stusi Napisano 8 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2022 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 9 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2022 Na królowej Beskidu warunki 💪 Mróz w nocy robi kawał dobrej roboty. Narciarzy brak 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 10 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2022 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 10 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2022 Nie mogłem odpuścić sobie takiej pogody ☀️ Czantoria rules 12 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ppown Napisano 10 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2022 Jeździł ktoś dziś na Kasprowych albo wybiera się jutro? Zapowiada się fajna pogoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 10 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2022 Podobno kto rano wstaje, temu..... Jednak nie zawsze. Dziś odwiedziłem Szwajcarię Bałtowska. Pogoda prawie idealna, temp około 0, sloneczko grzeje gdy cicho, jak wieje wiatr trochę zimno. Startuje razem ze stacją, czyli o 10. Zdziwiony stwierdzam że stoki nie były ratrakowane!!! Wczoraj było mocno na plusie, zrobiła się kasza, narciarze ja zryli, a to wszystko zamarzło w nocy bo było - 6 stopni C. Istne lodowisko, miejscami kartoflisko!!! Jedyna nadzieja w słońcu które troche roztopi to kartoflisko. Około 11,30 trochę puściło, narciarze też trochę wygladzili nierówności, no i można powiedzieć, że warunki stały się znośne. Wielka szkoda ze nie zacząłem jazdy później, np od godz 12. Dziwna to praktyka stacji puszczać narciarzy na taki stok. Przypomniały mi się czasy kiedy stoki nie były ratrakowane i takie warunki mogły się zdarzyć. Na plus trzeba dodać, że dziś były karnety ulgowe także dla starych, nie tylko dla dzieci. Może stacja chciała ich wykończyć? Kto to wie? Załączam parę fotek. 8 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 10 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2022 (edytowane) Co się dziwisz Andrzej diesel coraz droższy...to i oszczędzają tym bardziej z to końcówka u Was. Ps.Na pierwszym zdjęciu jak by nie kasie i narty to wygląd pięściarza jak się patrzy Edytowane 10 Marzec 2022 przez marcinn 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 10 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2022 24 minuty temu, marcinn napisał: Co się dziwisz Andrzej diesel coraz droższy...to i oszczędzają tym bardziej z to końcówka u Was. Ps.Na pierwszym zdjęciu jak by nie kasie i narty to wygląd pięściarza jak się patrzy Gdy będę jeździł dwa razy wolniej wyjdzie mi 4 zamiast 8 zeta za litr. Mam taki plan. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 10 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2022 24 minuty temu, marcinn napisał: Co się dziwisz Andrzej diesel coraz droższy...to i oszczędzają tym bardziej z to końcówka u Was. Ps.Na pierwszym zdjęciu jak by nie kasie i narty to wygląd pięściarza jak się patrzy Wczoraj oglądałem galę boksu! Oczywiście poza meczem Real-ParisSG. A diesel, dziś kupowałem po 7,79, ten gorszy. Kurcze, pierwszego ropniaka miałem kiedy diesel kosztował 2,2zl a benzyna 78 oktan 5 zł, 94 oktan 6,5 zł. Oczywiście chodzi i te tzw stare złote. To była jazda. No ale pani w kasie powiedziala ze dziś będą śnieżyć. Tak więc na weekend szykuje się jazda w dobrych warunkach, tak śnieżnych jak pogodowych. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 10 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2022 36 minut temu, Bumer napisał: Wczoraj oglądałem galę boksu! Oczywiście poza meczem Real-ParisSG. A diesel, dziś kupowałem po 7,79, ten gorszy. Kurcze, pierwszego ropniaka miałem kiedy diesel kosztował 2,2zl a benzyna 78 oktan 5 zł, 94 oktan 6,5 zł. U nas w Cieszynie dziś tak 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 10 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2022 Godzinę temu, Bumer napisał: Wczoraj oglądałem galę boksu! Oczywiście poza meczem Real-ParisSG. A diesel, dziś kupowałem po 7,79, ten gorszy. Kurcze, pierwszego ropniaka miałem kiedy diesel kosztował 2,2zl a benzyna 78 oktan 5 zł, 94 oktan 6,5 zł. Oczywiście chodzi i te tzw stare złote. To była jazda. No ale pani w kasie powiedziala ze dziś będą śnieżyć. Tak więc na weekend szykuje się jazda w dobrych warunkach, tak śnieżnych jak pogodowych. Tez oglądałem. Mecz nie boks. Szkoda psg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 10 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2022 2 godziny temu, sstar napisał: Tez oglądałem. Mecz nie boks. Szkoda psg. A mnie szkoda tego Kubańczyka który wygrał z Amerykaninem, ale sędziowie uznali ze było inaczej. Sąd stanowy nakazał sędziom jeszcze raz przeanalizować walkę i wydać nowy werdykt. Sędziowie powiedzieli a tyle? W związku z taką postawa sędziów, sąd stanowy ich zawiesił i nie mogą sedziowac przez jakiś tam czas. A kurcze, taki nokaut załatwiłby sprawę. No ale go nie było, byli natomiast jakoś tak inaczej widzący sędziowie. Ale żeby było na temat, zanosi się świetny tydzień narciarski. W dzień słoneczko, w nocy mróz! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZdolnyŚlązak Napisano 11 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2022 (edytowane) Witam, Ski Sun Świeradów dzisiaj. Temperatura z rana -1C, trasa przygotowana bardzo dobrze, śniegu naprawdę sporo. Ludzi bardzo mało, do 13.00 jazda bez żadnych kolejek. Cennik z sezonu niskiego, karnet 3 h 85zł. Edytowane 11 Marzec 2022 przez ZdolnyŚlązak 10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ppown Napisano 11 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2022 Dziś na Jaworzynie w Krynicy. Warun petarda. Cały dzień słońce oraz temp na minusie (-7 na górze, -1 na dole). W nocy było -15 więc trasy bardzo dobrze trzymały. Jedynie 4 w słońcu lekko puściła. Czynne wszystkie trasy, jedynie 4 lekko zwężona. Jazda od 9 do 17 bez żadnych kolejek w bardzo dobrych warunkach. Niestety też minusy, od przyszłego tygodnia zamykają trasy 2a, 4. Być może będą otwarte na weekendy. Tatry widoczne z Jaworzyny 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 11 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2022 7 minut temu, ppown napisał: Niestety też minusy, od przyszłego tygodnia zamykają trasy 2a, 4. Być może będą otwarte na weekendy. Ehhhhhh, dziady z pklu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lika Napisano 11 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2022 16 minut temu, ppown napisał: Dziś na Jaworzynie w Krynicy. Warun petarda. Cały dzień słońce oraz temp na minusie (-7 na górze, -1 na dole). W nocy było -15 więc trasy bardzo dobrze trzymały. Jedynie 4 w słońcu lekko puściła. Czynne wszystkie trasy, jedynie 4 lekko zwężona. Jazda od 9 do 17 bez żadnych kolejek w bardzo dobrych warunkach. Niestety też minusy, od przyszłego tygodnia zamykają trasy 2a, 4. Być może będą otwarte na weekendy. Tatry widoczne z Jaworzyny 2a zapowiadana tylko w week. Masz rację, dziady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ppown Napisano 11 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2022 40 minut temu, lika napisał: 2a zapowiadana tylko w week. Masz rację, dziady. Zapomniałem wspomnieć, kanapa przy 6 również nie działała. No dziady, ale Jaworzyna w takim wydaniu jak dziś z dobrymi warunkami, bez kolejek i czynne wszystkie trasy i nic więcej nie potrzeba 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lika Napisano 11 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2022 W Sudetach poważniej traktują temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artkas Napisano 11 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2022 O tak, co by nie mówić i narzekać na Szklarską że start mają opóźniony, to teraz warunki świetne i poza czarną cały ośrodek czynny. Na Świątecznym Kamieniu W kierunku Hali I na Hali Lola i Śnieżynka Śniegu nie brakuje Spacerowo również Kolejek brak I tylko ta nieczynna czarna i brak inwestycji spowodowany głównie ciągłym blokowaniem przez KPN i innych zielonych denerwuje 8 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 12 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2022 Jaworzyna Krynicka. Nie mam pytań ☀️ 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi