Jusik2002 Napisano 11 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2022 Godzinę temu, moruniek napisał: Dzisiejsza relacja nieco później, niż zwykle, bo dopiero wróciłem, korzystając z pięknej pogody. Rano widokowo. Po prostu pięknie. Pełna lampa. Stoki wylizane. Ludzi umiarkowanie mało. Bar na Słotwince. Tu jakaś koparka i stos drewna, będą coś budować ? Śniegu jeszcze zostało. Po stoku Góra Parkowa. Też jest plac zabaw z tarasem widokowym. PKL cały czas remontuje. Jest widokowo. Było też pyszne jedzenie, tym razem pod Górą Parkową. p.s. W Muszynie ma postać nowa wieża widokowa na górze Malnik, wplanach też kolejka widokowa. Gdzie to jedzonko ? Chetnie zjem to golono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 11 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2022 12 minut temu, Jusik2002 napisał: Gdzie to jedzonko ? Chetnie zjem to golono Pod Zieloną Górką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jusik2002 Napisano 11 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2022 1 godzinę temu, moruniek napisał: Pod Zieloną Górką Super, za tydzień chętnie zjem 😉 A na Slotwinach U Romana to jest ten bar troszkę poniżej kas po przeciwnej stronie ??? Dobrze czasem skorzystać z rad internetów.... 😜 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 11 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2022 3 godziny temu, Narciarz ze Śląska napisał: Poniwiec, Soszów, Stok, a już na pewno: Stożek! Wszystko, co w świadomości ludzkiej ma... trudne trasy. A trudna to dziś... czerwona! Najmniej ludzi Stożek. Poniwiec . Soszów . Stok 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tresor Napisano 11 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2022 3 godziny temu, moruniek napisał: W Muszynie ma postać nowa wieża widokowa na górze Malnik, wplanach też kolejka widokowa. Sprawdziłem sobie. Muszyna jako typowa polska prowincjonalna mieścina zrobiła już sobie wybetonowany rynek z fontanną, a skoro jest w górach, to jeszcze do kompletu wypadło sobie walnąć wieżę widokową. Tak trzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 12 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2022 9 godzin temu, tresor napisał: Sprawdziłem sobie. Muszyna jako typowa polska prowincjonalna mieścina zrobiła już sobie wybetonowany rynek z fontanną, a skoro jest w górach, to jeszcze do kompletu wypadło sobie walnąć wieżę widokową. Tak trzymać. Tam jest już jedna wieża widokowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 12 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2022 Słotwiny Arena teraz. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolcjusz Napisano 12 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2022 Laskowa po raz trzeci. Średnio mi się już chciało, ale został mi ostatni dzień na karnecie więc stwierdziłem że trzeba go wykorzystać zanim śnieg im stopnieje. Rano od dziewiątej ludzi jeszcze niewiele pomimo soboty, ale już niestety gęstnieje. Warunki dobre, cieniutka warstwa świeżego po nocy i zamarznięty sztruks pod spodem. Jazda przyjemna. 12 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 12 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2022 Czantoria z rana piękna ale po 2 godzinkach masakra narciarzy Czas do domku 14 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 12 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2022 Złoty Groń. Trochę ludzi jest. Sporo było nawet już po 8.00. Coraz szybciej przyjeżdżają. Warunki w zasadzie o 12.00 jeszcze dobre, ale pora powoli kończyć. 15 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 12 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2022 Dziś miłe spotkanie na stoku z @marekbtli jego żoną. Wspólna jazda i sympatyczna rozmowa. Wczoraj wieczorem padał deszcze, w nocy mróz i wiatr, więc dziś był beton. Do tego pełne słońce, lekki minus, dobre towarzystwo, czego chcieć więcej ? Po jeździe, sympatyczny spacer po Muszynie, Ogrody Sensoryczne, Ogród Baśni i Legend - polecam. Pełna lampa. Warunki na stoku. Jest dobrze. Dziś dużo ludzi czekało się w kolejkach. Korkowała się nawet Słotwinka (czego wcześniej, nie było). Dobrze wkomponowana kawiarnia w zbocze góry. Tak, tak w Muszynie jest już jedna wieża widokowa. Ogród Baśni i Legend. Panna Wodna. Diabeł Boruta. Harnaś. A to mieszkanka Tylicza czy też Muszyny. Tak wystylizowana, jakby co dopiero przestała chędożyć. Panorama - widać Tatry. Tu zachód słońca. A tu księżyc. 10 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jusik2002 Napisano 12 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2022 Po dzisiejszym dniu w Szczyrku jak ktoś mi powie, że jest lepszy osrodek w Polsce to chyba padnę ze śmiechu. Nigdzie nie ma u nas tak zróżnicowanych tras i I takiej długości. Wszystko zależy oczywiście od warunków śniegowych i ilości ludzi ale.... Jak jest to co było dzis rano to można wymyślać bzdury... Przejazd Bienkula i Golgota to jest poezja. Chcesz łatwiej to Juliany robią robotę.... Ktoś tu pisze o Jaworzynie.... Szczyrk to zupełnie inna liga narciarska... Nawet nie pojechałem na COS aby zaliczyć FIS a w 4h było już dosyć 😉 Było bajkowo 😀 20220212_084922.mp4 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolorowy Napisano 12 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2022 (edytowane) IMG_4401.MOV Dzisiaj intensywny dzień w ośrodku Czarna Góra. Warunki i pogoda idealna, jedyny minus jak zawsze, ilość narciarzy na stoku. Pierwsza godzina od otwarcia coś pięknego, włączyłem aplikacje na dłuższa chwile SKI TRACKER, efekt w zdjęciu, bardzo ciekawi mnie z jakim pomiarem blędowym wiąże się użytkowanie aplikacji jeśli chodzi o prędkość. Czynne wszystkie wyciągi oraz trasy. Działał nawet wyciąg PROCA co jest ostatnio rzadkością Nowy hotel oddany do użytku Wszystkiego Dobrego ! IMG_4401.MOV Edytowane 12 Luty 2022 przez Kolorowy 8 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario33 Napisano 12 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2022 53 minuty temu, Kolorowy napisał: IMG_4401.MOV 15 MB · 0 pobrań IMG_4401.MOV 15 MB · 0 pobrań I tradycyjnie niejako trzech parapeciarzy blokuje pół stoku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jusik2002 Napisano 12 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2022 @pawelb91możesz podać jakic kontr argument skoro się śmiejesz z mojego posta ?? Czy tylko tak musiałeś coś wrzucić ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jusik2002 Napisano 12 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2022 @WojtekMkolejny który ma bardzo dużo do powiedzenia.... Tylko jeszcze bym poprosił argumenty bo to raczej ie jest Zloty Gron.... 🤣 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 12 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2022 42 minuty temu, Jusik2002 napisał: @pawelb91możesz podać jakic kontr argument skoro się śmiejesz z mojego posta ?? Czy tylko tak musiałeś coś wrzucić ?? Jakoś tak zazwyczaj Szczyrk wywołuje u mnie uśmiech, ale że zdarzają się dobre dni z jazdą tam to wierzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 12 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2022 2 godziny temu, Kolorowy napisał: IMG_4401.MOV 15 MB · 0 pobrań Dzisiaj intensywny dzień w ośrodku Czarna Góra. Warunki i pogoda idealna, jedyny minus jak zawsze, ilość narciarzy na stoku. Pierwsza godzina od otwarcia coś pięknego, włączyłem aplikacje na dłuższa chwile SKI TRACKER, efekt w zdjęciu, bardzo ciekawi mnie z jakim pomiarem blędowym wiąże się użytkowanie aplikacji jeśli chodzi o prędkość. Czynne wszystkie wyciągi oraz trasy. Działał nawet wyciąg PROCA co jest ostatnio rzadkością Nowy hotel oddany do użytku Wszystkiego Dobrego ! IMG_4401.MOV 15 MB · 0 pobrań Dziś obłędny warun pogodowy w polskich górach. Twardo pod narta na CG? Napisz gdzie miałeś te prędkość maksymalna ( dokładnie jaki fragment trasy), to napisze swoje spostrzeżenia, bazując na Sports Tracker. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolorowy Napisano 12 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2022 Było twardo w sumie przez cały dzień, ostatnie 200/300 metrów to kaszka z piaskiem ale reszta wszystko OK, kto dziś śmigał napewno nie żałuje 95 - osiągnąłem na czerwonej trasie LUX na trasie B za łącznikami na żmije, czyli troszkę wyżej jak zaczynaja się orczyki. Świeżutki zmrożony stok bez żadnych wybić. mialem tez Ok. 87 na czarnej przed wypłaszczeniem czyli prawie pod wyciągiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 13 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2022 Słotwiny Arena teraz. Jest mróz. 5 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 13 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2022 (edytowane) Piękny niedzielny poranek na Czantori czas zacząć ☀️ Leki mróz ,sztruks i słońce i pierwsze szusy zaznaczymy Edytowane 13 Luty 2022 przez marcinn 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narciarz ze Śląska Napisano 13 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2022 10 godzin temu, Kolorowy napisał: IMG_4401.MOV 15 MB · 0 pobrań Dzisiaj intensywny dzień w ośrodku Czarna Góra. Warunki i pogoda idealna, jedyny minus jak zawsze, ilość narciarzy na stoku. Pierwsza godzina od otwarcia coś pięknego, włączyłem aplikacje na dłuższa chwile SKI TRACKER, efekt w zdjęciu, bardzo ciekawi mnie z jakim pomiarem blędowym wiąże się użytkowanie aplikacji jeśli chodzi o prędkość. Czynne wszystkie wyciągi oraz trasy. Działał nawet wyciąg PROCA co jest ostatnio rzadkością Nowy hotel oddany do użytku Wszystkiego Dobrego ! IMG_4401.MOV 15 MB · 0 pobrań Na Czarnej uwielbiam... czarną!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElectroOnePoland Napisano 13 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2022 (edytowane) Skolnity, godzina 8:12 po pierwszym zjeździe. Jeśli ktoś się wybiera to niech jedzie w inne miejsce lub w ogóle nie traci czasu. Stok kompletnie nieprzygotowany. Sypki śnieg na wierzchu. Kurwa dramat. Za godzinę będzie można iść na piwo i przesiedziec w knajpie. Nie polecam. Chętnie pójdę i oddam karnet. Edytowane 13 Luty 2022 przez ElectroOnePoland 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoss Napisano 13 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2022 Myślenice. Obecny. Lekki mróz, sporo ludzi ( jak na Myślenice). 8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 13 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2022 8 godzin temu, Kolorowy napisał: Było twardo w sumie przez cały dzień, ostatnie 200/300 metrów to kaszka z piaskiem ale reszta wszystko OK, kto dziś śmigał napewno nie żałuje 95 - osiągnąłem na czerwonej trasie LUX na trasie B za łącznikami na żmije, czyli troszkę wyżej jak zaczynaja się orczyki. Świeżutki zmrożony stok bez żadnych wybić. mialem tez Ok. 87 na czarnej przed wypłaszczeniem czyli prawie pod wyciągiem. Jak pojedziesz na jajo od samego wyjścia z kanapy na B, to jest to możliwe 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi