anba Napisano 3 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2021 Wybrałbym się z żoną w grudniu na 5-7 dni nartowania. Wiek 60. Zaawansowanie średnie ( bez obaw przed czarnymi trasami ) Austria, Włochy inne ? Powrót do 20 grudnia. Zawsze szukałem czegoś sam, ale z wiekiem robię się leniwy ??? Wyjazd zorganizowany lub własny transport. Może ktoś coś ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 4 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2021 10 godzin temu, anba napisał: Wybrałbym się z żoną w grudniu na 5-7 dni nartowania. Wiek 60. Zaawansowanie średnie ( bez obaw przed czarnymi trasami ) Austria, Włochy inne ? Powrót do 20 grudnia. Zawsze szukałem czegoś sam, ale z wiekiem robię się leniwy ??? Wyjazd zorganizowany lub własny transport. Może ktoś coś ....... Jest świetna propozycja specjalnie skrojona dla użytkowników skionline.pl https://nartywpirenejach.pl/oferty/bb-skionline/ - będą też zawody o puchar skionline. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturoleksik Napisano 5 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2021 Ja ze znajomymi jedziemy do Soelden, na początku grudnia, dużo tras niebieskich, całkiem sporo czerwonych. I już teraz warunki śniegowe są bardzo dobre, na lodowcach wszystkie trasy otwarte. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi