Zagronie Napisano 22 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2021 Witam ogół forumowiczów! Pozwoliłem sobie na zamieszczenie prywatnego oświadczenia. Cenię sobie bardzo zdrowie fizyczne. Dzięki niemu mam jeszcze szanse stanąć na moich ukochanych nartach. Równie cenię sobie zdrowie psychiczne. Święty spokój. Psychikę należy zostawić na ważne sprawy tego świata. O wiele ważniejsze, niż wykonywanie łuczków na stoku. Proszę autorów biorących udział w dyskusji ze mną, którzy użyli w niej w stosunku do mnie słów, uważanych za obraźliwe. By nie zadawali sobie trudu na dalsze posty. W których będą mieć ostateczne zdanie na dyskutowaany temat. Nie zależy mi na ostatecznym zdaniu. I nie czytam potem ich postów, z powodów wyżej wymienionych. Zaoszczędzimy sobie wzajemnie nieco zdrowia i niepotrzebnej fatygi. 5 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narciarz ze Śląska Napisano 22 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2021 A o co chodzi, bo nie wiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 22 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2021 Pewnie o kobietę poszlo ... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 22 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2021 Zagroń spokojnie, ja bym się nie przejmował ludźmi którzy są źle wychowani, nie mają kultury osobistej i szacunku do innego człowieka, omijaj ich po prostu... 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 22 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2021 10 godzin temu, Zagronie napisał: Witam ogół forumowiczów! Pozwoliłem sobie na zamieszczenie prywatnego oświadczenia. Cenię sobie bardzo zdrowie fizyczne. Dzięki niemu mam jeszcze szanse stanąć na moich ukochanych nartach. Równie cenię sobie zdrowie psychiczne. Święty spokój. Psychikę należy zostawić na ważne sprawy tego świata. O wiele ważniejsze, niż wykonywanie łuczków na stoku. Proszę autorów biorących udział w dyskusji ze mną, którzy użyli w niej w stosunku do mnie słów, uważanych za obraźliwe. By nie zadawali sobie trudu na dalsze posty. W których będą mieć ostateczne zdanie na dyskutowaany temat. Nie zależy mi na ostatecznym zdaniu. I nie czytam potem ich postów, z powodów wyżej wymienionych. Zaoszczędzimy sobie wzajemnie nieco zdrowia i niepotrzebnej fatygi. Reakcja całkowicie niewspółmierna do dyskusji. Szczególnie, że delikatnie mówiąc rzeczywiście pływałeś po temacie, wchodząc w mentorski ton. Piotrek zanim użył określenia "bełkot" lojalnie za to przeprosił. Przeczytaj uważnie wątek, może zamień nicki przy wypowiedziach i zastanów się czy Twoja reakcja nie naraża Cię na śmieszność. Pozdro Wiesiek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 23 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2021 14 godzin temu, Wujot napisał: Piotrek zanim użył określenia "bełkot" lojalnie za to przeprosił. to znaczy że będzie OK jak napiszę taki tekst: "Drogi kolego X bardzo Cie przepraszam za to co napiszę ale dla mnie jesteś wyjątkowym ciu..m, chu..m, gno..m, zj...m itp" (dowolne skreślić) ?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 23 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2021 59 minut temu, Jeeb napisał: to znaczy że będzie OK jak napiszę taki tekst: "Drogi kolego X bardzo Cie przepraszam za to co napiszę ale dla mnie jesteś wyjątkowym ciu..m, chu..m, gno..m, zj...m itp" (dowolne skreślić) ?? Nie udawaj głupszego jak jesteś! Piotr odniósł się przede wszystkim do tekstu. Ten oceniał. To tak jakbym napisał: - wybacz, ale głupoty Waść wysmażyłeś, A Ty odnosisz to do "przepraszam, Jeeb, Ty debilu" Nie to samo. Aby była jasność nie uważam Cię za debila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 23 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2021 9 godzin temu, Wujot napisał: Aby była jasność nie uważam Cię za debila. Możesz uważać, mnie to nie przeszkadza ale @Zagronie zasługuje na szacunek a nie gnojenie ze strony anonimowego użytkownika bez twarzy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 24 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2021 9 godzin temu, Jeeb napisał: Możesz uważać, mnie to nie przeszkadza ale @Zagronie zasługuje na szacunek a nie gnojenie ze strony anonimowego użytkownika bez twarzy. Co do zasady każdy zasługuje na szacunek. Tutaj moim zdaniem nie przekroczyło to granic normalnej dyskusji. Wypowiadając się w nieznanym temacie trzeba liczyć się ze słowem "sprawdzam". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 24 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2021 Może jakie załącznik do omawianego "problemu" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoss Napisano 24 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2021 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 24 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2021 Jak dobrze, że sezon ogórkowy zbliża się do końca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 24 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2021 17 minut temu, mysiauek napisał: Jak dobrze, że sezon ogórkowy zbliża się do końca... zakisiłeś trochę ogórków ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 25 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2021 12 godzin temu, Jeeb napisał: zakisiłeś trochę ogórków ? Oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zagronie Napisano 2 Listopad 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2021 Dziękuję wszystkim za udział w dyskusji o moim oświadczeniu. Taki mam pogląd na internetowe "rozmowy", w których strony się zupełnie nie znają. Nie była potrzebna. Ale skoro zaistniała, to dziękuję za włożony wysiłek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi