marwanik Napisano 15 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2021 Dzień dobry Planuję wyjazd od 28 listopada do 6 grudnia wyjazd na narty w Alpy. 4 osobowa rodzina, dzieci 6 i 8 lat szukam miejsca z przedszkolem polskojęzycznym dla 6 latka- chce aby tam postawił pierwsze kroki na nartach . Czy macie sprawdzone lokalizacje? Pozdrawiam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cosworth240 Napisano 16 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2021 Popytaj w JAFI Sport - mieli fajnie to zorganizowane w Livigno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 16 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2021 Na Stubai są polskojęzyczni instruktorzy: https://www.skischule-neustift.com/en/index.php/de-de/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marwanik Napisano 16 Październik 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2021 Dziekuję, działam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sylvinho Napisano 6 Grudzień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2021 Dzień dobry, nie chcę zakładać nowego wątku, więc zapytam tutaj, bo pytanie podobne. W lutym wybieramy się do Val di Fiemme. Sami organizujemy wyjazd, hotel wykupiony w Predazzo. Szukamy polskojęzycznego przedszkola narciarskiego dla dzieci w wieku 3,5 i 5 lat. Starsza córka w ostatnich dwóch latach nieco "liznęła" nart. Młodsza jeszcze nic a nic. Czy możecie polecić odpowiednie miejsce w Predazzo? Zależy nam na zagospodarowaniu czasu dzieciom pewnie od ok. 9:00 do 13:00-14:00. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamsnaparapecie Napisano 21 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2022 W dniu 6.12.2021 o 08:00, sylvinho napisał: Dzień dobry, nie chcę zakładać nowego wątku, więc zapytam tutaj, bo pytanie podobne. W lutym wybieramy się do Val di Fiemme. Sami organizujemy wyjazd, hotel wykupiony w Predazzo. Szukamy polskojęzycznego przedszkola narciarskiego dla dzieci w wieku 3,5 i 5 lat. Starsza córka w ostatnich dwóch latach nieco "liznęła" nart. Młodsza jeszcze nic a nic. Czy możecie polecić odpowiednie miejsce w Predazzo? Zależy nam na zagospodarowaniu czasu dzieciom pewnie od ok. 9:00 do 13:00-14:00. I jak? Znaleźliście coś? Pytam, bo właśnie stoję przed niemal identycznym dylematem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 23 Grudzień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2022 Dorzucę parę zdań dla potomnych. 120cm okazało się kompletnym niewypałem. Dopiero przy 100cm zaczęła się sensowną nauka ślizgania pizzy. Było widać jak dziecko meczy się na 120, przy przeskoczeniu na 100 od razu zaczęły się postępy. Docelowo 120 tak, na początek nie. W sumie sam byłem zdziwiony ogromną różnicą. Na razie bez filmików, ale i na to przyjdzie czas. No i co, po trzech dniach w szkółce udało się zaszczepić bakcyla narciarstwa! Taki był cel na początek i jest sukces. Teraz powoli ku krawędzi. Najważniejsze, z uśmiechem na twarzy! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 23 Grudzień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2022 Godzinę temu, mysiauek napisał: Teraz powoli ku krawędzi. Najważniejsze, z uśmiechem na twarzy! na 100% zrobiłeś filmik - pokaż proszę😎 moje wnusie 3 i 5 wystartowały pierwszy raz na 70 i 90 cm 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paypal Napisano 10 Styczeń 2023 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2023 (edytowane) Czy ktoś z Was kojarzy jakąś szkołę lub instruktora w Folgaria - Lavarone ? Mam 8-latka po jednym sezonie - będziemy 14-21.01 i przydałyby mu się codzienne lekcje. Edytowane 10 Styczeń 2023 przez paypal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi