Zagronie Napisano 14 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2021 Najstarsze narty na świecie i to z wiązaniami znalezione w lodowcu w Norwegii. Najpierw znalezioną jedną. Potem odczekawszy siedem lat wyłoniła się druga. 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
labas Napisano 14 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2021 Mam starsze, odgrzebałem je nie po siedmiu, tylko czterdziestu latach. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 14 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2021 (edytowane) To może zmieniając koncepcję. Na jakich najstarszych nartach obecnie jeździcie? Tzn. jeździliście min. kilka dni w zeszłym/obecnym sezonie? Ja mam SL rocznik 2003, ale może znajdę się fani klasyków? Edytowane 14 Październik 2021 przez Spiochu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 14 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2021 24 minuty temu, Spiochu napisał: To może zmieniając koncepcję. Na jakich najstarszych nartach obecnie jeździcie? Tzn. jeździliście min. kilka dni w zeszłym/obecnym sezonie? Ja mam SL rocznik 2003, ale może znajdę się fani klasyków? To moje nowki pewno 2013, Kastle BMX kiedyś 88. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 15 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2021 21 godzin temu, Spiochu napisał: Ja mam SL rocznik 2003, ale może znajdę się fani klasyków? Odkopałem u mamy pare tygodni temu - rok jakiś 78-80' - zamierzam zabrać je na stok w tym sezonie.. Ślizgi w kapitalnym stanie ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 15 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2021 1 godzinę temu, Lexi napisał: Odkopałem u mamy pare tygodni temu - rok jakiś 78-80' - zamierzam zabrać je na stok w tym sezonie.. Brat jeździł na takich samych jak był w liceum w końcówce lat 90. Chyba produkcji czechosłowackiej z tego co pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi