dolomity Napisano 12 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2007 Jadę tam pierwszy raz, mogę się jeszcze wycofać, czy ktos był z Was w Pejo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 12 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2007 Czy ktoś był w Pejo? dolomity ...ale będziesz mieszkał w Pejo, czy jeździł tam na nartach przez tydzień? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siw Napisano 12 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2007 Czy ktoś był w Pejo? dolomity mieszkalem w Pejo... narty: Marilleva-Folgarida-Madonna lub Tonale... w Pejo nie wiem jak wygladaja stoki ))) jakos mialem najbliżej... pozdr siwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dolomity Napisano 12 Luty 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2007 Czy ktoś był w Pejo? dolomity mam tam zareZERWOWANY hotel i powiedziano mi że z hotelu do wyciągu jest 60 metrów. Mam zamiar jeżdzić w Pejo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dolomity Napisano 12 Luty 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2007 Czy ktoś był w Pejo? dolomity jeżdził Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siw Napisano 12 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2007 Czy ktoś był w Pejo? dolomity no mniej wiecej tyle mialem do gondolki... ale po drodze skibus mnie porywał do marillevy... wiec nie powiem jak tam jest u góry... odnosiłem jednak wrazenie na gondolke malo ludzi zmierza... a moze to bylo zbyt wczesnie rano..)) bo do busa tez niewiele... mialem autentycznie zamiar jeden dzien zajrzec w Pejo... ale nie wyszlo... dziewczyny przeglosowaly madonne... )) zobacz www.ski.it tam masz info szczegolowe... pozdr siwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 12 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2007 Czy ktoś był w Pejo? dolomity Pejo, jest dobre na jeden dzień. Polecam odwidzenia Marilevy, Tonale, Preseny, Modonny ... prawie się uzbiera jedno miejsce na jeden dzień! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pitter Napisano 12 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2007 Czy ktoś był w Pejo? dolomity Pejo powiadasz hmm...Przepiękna malownicza miejscowość. Jak chcesz się wybrać z ładniejszą połową która nie do końca jest identycznie zapalonym i wytrwalym narciarzem to nie bedzie się tam nudzic odwiedzając urocze male kawiarenki w gąszczu uliczek. Co do walorów stoków tak jak inni doradzają warto dojechac do Madonny czy Marelivy. Samo Pejo tak sobie a raczej cieńko. Do Tonale też mozna skoczyć choć tam lubi wiać i wywiac snieg z przełeczy. Pozostaje jednak tam na miejscu Presena i Ponte które można smiało polecić. Pozdro i udanego szusowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dolomity Napisano 13 Luty 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2007 Czy ktoś był w Pejo? dolomity Z tego wynika, że w samym Pejo nie ma dobrej jazdy i trzeb dojezdżac do Madonna i innych ośrodków? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siw Napisano 13 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2007 Czy ktoś był w Pejo? dolomity z tego wynika że jak nie znudzisz sie jezdzeniem na 2 wyciagach przez tydzień to bedziesz zadowolony.... jak mieszkasz kolo gondolki to skibus masz pod nosem... - przejdziesz skwerek... wsiadasz i jedziesz do Marillevy 900 (około 30min) jezdzilem skibusem (darmowy oczywiście) kolo 08:15.. wysiadasz pod gondolka w Marillevie i masz dostep na nartach do calego regionu lacznie z Madonna... zobacz mapki na www.ski.it oraz http://www.funiviecampiglio.it/ dla orientacji - przejazd na nartach w grupie z dzieciakami z marillevy 900 na passo groste do madonny zajmuje około 1 do 1,5 godziny... zależy od tempa... ważne zeby popoludniu zdązyc na ostatnie gonolki do skibusa (kolo 16:00).. ostatni bus do Pejo jak pamietam kolo 17:00... wystarczy czasu na male apres w takim sympatycznym barze kolo przystanku... )) - do passo tonale www.adamelloski.com jezdzilem autem, polaczenie busem z Pejo wymagało przesiadki, a to ponad moje nerwy... oczywiście kup wtedy odpowiedni skipass... pozdr siwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dolomity Napisano 13 Luty 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2007 Czy ktoś był w Pejo? dolomity Dzięki! Zmieniam miejscowość i hotel! Na dwóch wyciagach przez 8 dni zanudzę się a tracic po 2 godziny dziennie na jazde Skibusem - to bzdura. Pojadę do Madonny. Chciałem do Pejo ze względu na baseny termalne. W ubr. byłem w Bormio - połączenie nart z basenami. Ale na przełomie marca /kwietnia w Bormio 2000 była bryja- miesznaka wody ze sniegiem. dało sie jeżdzić na Bormio 3000 Gdzie przyjemniej? Madonna czy Bormio? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi