moruniek Napisano 14 Wrzesień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2021 (edytowane) GoPro zapowiedziało premierę 10 na 16 września 2021. https://gopro.com/en/pl/info/hero10-black-teaser Edytowane 14 Wrzesień 2021 przez moruniek coś tam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mnrdov Napisano 20 Wrzesień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2021 Premiera się odbyła, i jak wrażenia? Ja zostaję przy GoPro 9 na razie. 10 mnie nie przekonała niczym do siebie, tzn te zmiany nie są dla mnie na tyle atrakcyjne, żeby zmieniać. Pod linkiem jedno z porównań modeli 9 i 10 https://www.digitalcameraworld.com/buying-guides/gopro-hero-9-vs-10-black Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 20 Wrzesień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2021 Dostałem GoPro 10 do testów, bezpośrednio od GoPro jeszcze przed premierą. Niestety minęliśmy się. Ja byłem w Alpach, kiedy kamera dotarła do mnie 😩. Dopiero dzisiaj ją rozpakowałem, zaktualizowałem oprogramowania i zacząłem używać. Pierwsze wrażenie - kamera działa dużo szybciej, a ekran dotykowy nareszcie działa jak powinien. W stosunku do GoPro 9 to duża zmiana na plus. Jak tylko trochę pokręcę, to przygotuję test, w odniesieniu do GoPro 9. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 20 Wrzesień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2021 6 godzin temu, mnrdov napisał: Ja zostaję przy GoPro 9 na razie. Z 9 nie ma sensu sie przesiadac. Reszta "nowosci" jest rownie rewolucyjna jak te powyzej. A na niektórych filmach np stabilizacja w 9 wygląda lepiej (?!) Gopro idzie sladami telefonow. Co rok musi byc nowy model wypuszczany bez wzgledu na wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 24 Wrzesień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi