lski@interia.pl Napisano 16 Sierpień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2021 Jak w tytule-ktoś był,zna? Strona o dziwo nie ma nawet wersji angielskiej czy niemieckiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 16 Sierpień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2021 Chętnie bym przewąchał ten temat bo będę w okolicy w sierpniu chyba ale teraz tylko dla wyczynowców otwarte więc musisz sam.... a ja pewnie sie zahaczę gdzieś pomiędzy tulipanami.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 16 Sierpień 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2021 (edytowane) 16 minut temu, Lexi napisał: Chętnie bym przewąchał ten temat bo będę w okolicy w sierpniu chyba ale teraz tylko dla wyczynowców otwarte więc musisz sam.... a ja pewnie sie zahaczę gdzieś pomiędzy tulipanami.. 16 minut temu, Lexi napisał: Chętnie bym przewąchał ten temat bo będę w okolicy w sierpniu chyba ale teraz tylko dla wyczynowców otwarte więc musisz sam.... a ja pewnie sie zahaczę gdzieś pomiędzy tulipanami.. Wiem, bo tylko tyle piszą po angielsku. Mam propozycję na wrzesień, właśnie od od ekipy wyczynowców, ale liczyłem na wiedzę, i o kosztach, i o warunkach od kogoś mniej zainteresowanego zabraniem mnie... .. Edytowane 16 Sierpień 2021 przez lski@interia.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 16 Sierpień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2021 Tylko kluby póki co ! Ale jest Aspen Wilrijk w Antwerpi,póki co działa i klimat covidowy nie potrzebny , tu link https://aspen.be/ ,…jutro z synem się wybieram bo meczy głowę lub Landgraaf zobaczę jak wstanę i gdzie chęci będą 😉 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 16 Sierpień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2021 Ogólnie to Landgraaf wiedzie prym we wszystkich halach w regionie NL-BE,z racji dwóch piste i długości około 450m, we wszystkich innych jest jedno piste i są krótsze . Peer to lekko ponad 300m. Obecnie rezerwacja dla klubów ,tak jak pisałem wyżej. Z rozmów ze znajomymi którzy bardziej są zorientowani w temacie z racji doświadczenia narciarskiego,mówią ze hala w FR obok Luksemburga jest warta uwagi https://www.snowhall-amneville.fr/ Ponad 600m ! Nie byłem,nie widziałem,wiec teżsię nie wypowiem się jak tam jest. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 16 Sierpień 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2021 Dzięki,Laandgraf znam,ten klub jedzie na tyczki.Dziwne,że warunków dla klubów nie ma na stronie Peer,tak jak jest dla Landgraaf... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 17 Sierpień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2021 Spoko, nie ma za co ,z relacji Belgów co do Peer, wnioskuje że szkoda czasu i lepiej udać się do Landgraaf,co też czyniłem . Aspen Wilrijk w Antwerpii jest mi znane z racji nauki które pobierał syn. Ogólnie ok,ale bardzo dużo szkółek,zajeć dla najmłodszych przez co na stoku jest ciasno. O tyczkach można zapomnieć . pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi