Lexi Napisano 27 Lipiec 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2021 11 godzin temu, sstar napisał: Jak na razie Polska prowadzi w klasyfikacji bezmedalowej i chyba nikt nam tego nie odbierze, Dalej sie trzymamy - boks poszedł się gwizdać.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 27 Lipiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2021 (edytowane) 46 minut temu, Lexi napisał: Dalej sie trzymamy - boks poszedł się gwizdać.. Szansa na rewanż, Badosa i Carreno Busta, łatwo nie będzie. Zaraz HURKACZ... https://www.sport.pl/igrzyska-olimpijskie/7,154863,27373689,polki-szly-jak-burza-do-polfinalu-wtem-paraliz-duza-szansa.html#s=SMT_Link_4 Edytowane 27 Lipiec 2021 przez sstar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 27 Lipiec 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2021 15 minut MTB ..realizator nie dał nam szansy zobaczenia nikogo prócz czołówki...porażka ..Maje widziałem na starcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 27 Lipiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2021 10 godzin temu, surfing napisał: Ta trasa raczej przypominała zawody w cyklotrialu, czegoś takiego jeszcze nie widziałem. Kto by się martwił o zdrowie zawodników. Zaczynają ich traktować jak gladiatorów bo przed startem warunki jak w więzieniu. Nie rozumiem Twojego komentarza. Oglądałem wczoraj przejazdy i nie widziałem masowych wypadków. Nie znam się szczegółowo na zawodach XC, ale widziałem że zawodnicy sobie radzili na trasie. Przewrotka Holendra jest przykra, ale to ewidentne niedogadanie się ekipy tego kraju. Wszyscy, poza tym jednym zawodnikiem, wiedzieli że na zawodach nie będzie rampy za skałą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 27 Lipiec 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2021 (edytowane) 40 minut MTB ..wiem ze jada 2 Szwajcarki 2 Holenderki i 2 Francuzki - nie pokazano NIKOGO innego...... realizator po wyścigu powinien przed wozem transmisyjnym rytualnie wywalić sobie flaki na trawnik tępym kozikiem.. (biedni komentatorzy nie mają o kim mówić) Edytowane 27 Lipiec 2021 przez Lexi 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 27 Lipiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2021 A tymczasem HURKACZ pierwszy set w plecy, w drugim walczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 27 Lipiec 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2021 16 minut temu, sstar napisał: w drugim walczy. wymęczył ledwo...idę krople łyknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 27 Lipiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2021 (edytowane) 3 minuty temu, Lexi napisał: wymęczył ledwo...idę krople łyknąć Jakie bierzesz? Uspakajają? ja się napiję... ziolek, jak sport to nIe alkohol Edytowane 27 Lipiec 2021 przez sstar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 27 Lipiec 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2021 15 minut temu, sstar napisał: ziolek, jak sport to nIe alkohol Też ziółka zaparzę .....na spokojność.. (tu trzeba by mocno się napić chyba).. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 27 Lipiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2021 Spokojnie! Sport to tylko zabawa...🙃😉😁 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 27 Lipiec 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2021 Znamienny komentarz: ..miało być tak jak nigdy na tych igrzyskach - wyszło jak zwykle.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 27 Lipiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2021 Medali coś ni ma, szansa w lekkoatletyce na przyjemniej jeden krążek 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 27 Lipiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2021 Chińczycy grają dalej, zacięty mecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 27 Lipiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2021 Do zawodów trochę zostało, trójbój, historia wspinaczki na io https://wspinanie.pl/2021/07/od-kaukazu-do-tokio-historia-zawodow-wspinaczkowych-cz-2-w-poszukiwaniu-nowej-formuly-1986-2020/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 27 Lipiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2021 Amerykanki dostały bęcki od Japonek w softballu. Oglądałem, ale za bardzo nie wiem dlaczego wygrały Japonki, mimo to fajnie jak faworyt przegrywa (zwłaszcza jak się jemu nie kibicuje). PS a nasi już prawie zdobywają medale. Jeszcze troche cierpliwości i coś wpadnie... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 27 Lipiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2021 2 godziny temu, marionen napisał: Amerykanki dostały bęcki od Japonek w softballu. Oglądałem, ale za bardzo nie wiem dlaczego wygrały Japonki, mimo to fajnie jak faworyt przegrywa (zwłaszcza jak się jemu nie kibicuje). PS a nasi już prawie zdobywają medale. Jeszcze troche cierpliwości i coś wpadnie... Są cztery szanse w nocy dla wioślarzy https://www.onet.pl/sport/onetsport/tokio-2020-wioslarstwo-cztery-polskie-osady-wystartuja-w-finalach/c30rb6p,d87b6cc4 kto wcześnie wstaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 28 Lipiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2021 Doczekaliśmy się pierwszego podium. Panie w czwórce zdobyły srebro. Pora teraz na pierwsze złoto. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 28 Lipiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2021 (edytowane) 2 godziny temu, marionen napisał: Doczekaliśmy się pierwszego podium. Panie w czwórce zdobyły srebro. Pora teraz na pierwsze złoto. Brawo one, brawo Marionen, wyczekałes... doczekałeś yeoung z Korei który odprawił Bolla sprawdzony przez Fana. dzis dalsze ćwierćfinały w grze inny Niemiec, plus Jorgic z naszych stron graja W kosza USA z Iranem na es2 Edytowane 28 Lipiec 2021 przez sstar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 28 Lipiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2021 (edytowane) Badosa się wycofała po drugim secie z Vondrousova. Nie będzie chyba rewanżu w mikście. Carreno Busta w formie wygrał. Pisza ze upał ja wykonczyl https://www.sport.pl/igrzyska-olimpijskie/14,154863,27377239.html#s=SMT_Link_1 byla taka piosenka... human Edytowane 28 Lipiec 2021 przez sstar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 28 Lipiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2021 (edytowane) Tu relacja naszych sreberek https://www.sport.pl/igrzyska-olimpijskie/7,154863,27378289,polki-i-rywalki-zdumione-medalem-io-tak-samo-chcialysmy-sie.html#s=SMT_Link_4 świętujemy sake:-) Edytowane 28 Lipiec 2021 przez sstar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 28 Lipiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2021 Cyt. Świątek i Kubot prawdopodobnie zagrają w mikście z rezerwową parą z Czech: Melichar/Krajicek. Nic nie jest jednak jeszcze potwierdzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 28 Lipiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2021 (edytowane) Jednak inaczej: Wiadomo już, że Świątek i Kubot zagrają z parą Ferro/Herbert. odkrylem, ze mam ES przy okazji update’u:-) jorgic z lin(em) grają super sobie obejrze abonament roczny dość tani PS cyt nt Lin(a) bił już Niemców i Chińczyków jako 18 latek followed in August by his first ITTF World Tour title, the Czech Open 2019 at the age of only 18.[8] In these tournaments, he had beaten some of the top players, including Ma Long, Fan Zhendong, Dimitrij Ovtcharov and Timo Boll.[9] Edytowane 28 Lipiec 2021 przez sstar 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 28 Lipiec 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2021 (edytowane) Iga i Łukasz zaczęli grać - pokazuje ktoś to? ok, mam znalazłem na Eurosport Edytowane 28 Lipiec 2021 przez Lexi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 28 Lipiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2021 W tenisie męskim pierwszy z najlepszej 4 odpadł Tsitsipas. W deblu panów nie zdziwię się jak w finale zameldują się 2 pary z Chorwacji. U pań z czołówki została Svitolina. W mikscie wszystkie opcje możliwe... to może i naszej parze jakoś pójdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 28 Lipiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2021 (edytowane) Tadej Pogacar dopiero co wygrał Tour de France, brąz na dystansie a Primos Roglic złoto na czas. Słowenia wymiata. Edytowane 28 Lipiec 2021 przez marionen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi