sstar Napisano 25 Lipiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2021 8 minut temu, marionen napisał: W koszykówce się działo, prowadzenie się zmieniało, na końcu Francja pokonała USA. Dream team to nie jest (amerykański). Tak się na 3x3 skoncentrowałem ze taki szlagier przeoczyłem. Gdzie oglądasz? Ps Japonia vs Łotwa się działo, no i jeden duży Chińczyk pokonał Holandię, jutro gramy z tymi dwiema druzynami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 25 Lipiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2021 Teraz, christof napisał: Wyscig byl super fajny. Za to to co jest po nim to jakaś komedia... Fakt. Znaczy, ze super fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 25 Lipiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2021 (edytowane) Szukając drabinek trafiłem na taki oto sstary mecz Tu trening w Tokio, faowryci Edytowane 25 Lipiec 2021 przez sstar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 25 Lipiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2021 Zamieszanie w poscigu https://www.onet.pl/sport/naszosie/anna-van-der-breggen-wynik-to-tylko-wstyd/7np7z2t,30bc1058 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 26 Lipiec 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2021 Julia kowalczyk w ćwierćfinale judo ...👍 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 26 Lipiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2021 W RS:X po kolizji z Picon w 3 wyścigu zeszło powietrze z Klepackiej i dzisiaj w 3 kolejnych wyścigch słabo poszło. 9 miejsce, najgorsze, że ma dużą stratę punktową do pierwszej trójki. Wypadek Francusce nie przeszkodził i po 6 wyścigach dalej na prowadzeniu razem z Brytyjką. W siatkówce rosyjska mieszanka młodości z doświadczeniem dała w efekcie sukces w starciu z USA 3-1. Polacy powinni pokonać teraz Włochów, lekko jednak może nie być... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 26 Lipiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2021 Nieźle wyglada podium w deskorolce ulicznej ( tak to chyba brzmi po naszemu) Debiutujaca dyscyplina, złoto dla Japonki Nishija lat 13. Srebro Brazylijka Leal lat 13. Brąz dla kolejnej Japonki Nakayama staruszka lat 16. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 26 Lipiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2021 Olimpiadę najlepiej można oglądać na Eurosport Player. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 26 Lipiec 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2021 12 minut temu, marionen napisał: Olimpiadę najlepiej można oglądać na Eurosport Player. No tak, subskrybuje ale mogę korzystać tylko na kompie albo telefonie - TV mi się zbiesił i nie chce załadować playera a na przykład Iple ładuje bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 26 Lipiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2021 2 minuty temu, Lexi napisał: No tak, subskrybuje ale mogę korzystać tylko na kompie albo telefonie - TV mi się zbiesił i nie chce załadować playera a na przykład Iple ładuje bez problemu. Ja tez ipla ale wtedy dwa kanały tylko; nasza Chinka gorsza niż ich https://www.onet.pl/sport/onetsport/tokio-2020-tenis-stolowy-li-qian-jian-fang-lay-porazka-polki-wynik-meczu/cj8krbh,d87b6cc4 tez mi coś tam z playerem kiedyś nie działało 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 26 Lipiec 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2021 29 minut temu, marionen napisał: Polacy powinni pokonać teraz Włochów, lekko jednak może nie być... Wreszcie zagrywka jakoś funkcjonuje.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 26 Lipiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2021 8 minut temu, Lexi napisał: Wreszcie zagrywka jakoś funkcjonuje.. Nie mam teraz możliwości oglądać, jak możesz to napisz coś więcej...🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 26 Lipiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2021 8 minut temu, Lexi napisał: Wreszcie zagrywka jakoś funkcjonuje.. No szczęśliwie poszło. 2:0... Kanada tez z Włochami prowadziła. Oby. zaraz Swiatek z zawzięta Badosa w TVP sport np. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 26 Lipiec 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2021 17 minut temu, marionen napisał: Nie mam teraz możliwości oglądać, jak możesz to napisz coś więcej...🙂 Kiepski raczej ze mnie komentator....polowa 3go seta mamy 8 asów na koncie generalnie to co nie funkcjonowało z Persami teraz pracuje ... Włosi bronią słabiej, słabo czytają naszą grę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 26 Lipiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2021 (edytowane) 4 minuty temu, Lexi napisał: Kiepski raczej ze mnie komentator....polowa 3go seta mamy 8 asów na koncie generalnie to co nie funkcjonowało z Persami teraz pracuje ... Włosi bronią słabiej, słabo czytają naszą grę. 20:14 dają radę chłopaki. Leon nad blokiem. My blokiem. Debiutant Kubiak. Edytowane 26 Lipiec 2021 przez sstar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 26 Lipiec 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2021 (edytowane) 3:0 brawo...przechodzę na tenis..🙂 ..akurat Iga przełamała Hiszpanke.. Edytowane 26 Lipiec 2021 przez Lexi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 26 Lipiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2021 19 minut temu, Lexi napisał: 3:0 brawo...przechodzę na tenis..🙂 ..akurat Iga przełamała Hiszpanke.. niestety badosa nasza x2, śmieszno czy straszno https://sportowefakty.wp.pl/tokio-2020-2021/951273/chaos-na-olimpijskiej-trasie-zeglarze-maja-problemy-podczas-tajfunu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 26 Lipiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2021 Ciężko z Badosa. podsumowanie siatkarzy https://www.sport.pl/igrzyska-olimpijskie/7,154863,27367397,to-bylo-show-dwoch-polskich-tenorow-ale-heynen-mogl-byc-wsciekly.html#s=BoxMMtImg2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 26 Lipiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2021 (edytowane) Poleciał biedak przez kierownice, dobrze, ze się wypial, cyt: Wielki faworyt z Holandii stracił szansę na złoto przez... działaczy, którzy zapomnieli mu powiedzieć o zmianie na trasie. Mathieu van der Poel po kraksie nawet nie ukończył rywalizacji. Bartłomiej Wawak był 19. za chwile nasi koszykarze 3x3 z Holandia, po porażce pechowej z Chinami dziś w poludnie Edytowane 26 Lipiec 2021 przez sstar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 26 Lipiec 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2021 Oglądam siatkówkę Brazylia : Argentyna na razie 1:2..dobry mecz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 26 Lipiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2021 5 minut temu, Lexi napisał: Oglądam siatkówkę Brazylia : Argentyna na razie 1:2..dobry mecz Też oglądam. Brazylia się wybroni chyba w czwartym mimo prowadzenia w tym secie Argentyny i tiebreak. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 26 Lipiec 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2021 7 minut temu, Lexi napisał: Brazylia : Argentyna na razie 1:2..dobry mecz Już 2:2..walka ostra 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 26 Lipiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2021 Komentarz cudzy: Jak na razie Polska prowadzi w klasyfikacji bezmedalowej i chyba nikt nam tego nie odbierze, nawet Wybrzeże Kości Słoniowej nie dało rady i ma już medal. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 26 Lipiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2021 6 godzin temu, sstar napisał: Poleciał biedak przez kierownice, dobrze, ze się wypial, cyt: Wielki faworyt z Holandii stracił szansę na złoto przez... działaczy, którzy zapomnieli mu powiedzieć o zmianie na trasie. Mathieu van der Poel po kraksie nawet nie ukończył rywalizacji. Bartłomiej Wawak był 19. Ta trasa raczej przypominała zawody w cyklotrialu, czegoś takiego jeszcze nie widziałem. Kto by się martwił o zdrowie zawodników. Zaczynają ich traktować jak gladiatorów bo przed startem warunki jak w więzieniu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 26 Lipiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2021 15 godzin temu, marionen napisał: Nieźle wyglada podium w deskorolce ulicznej ( tak to chyba brzmi po naszemu) Debiutujaca dyscyplina, złoto dla Japonki Nishija lat 13. Srebro Brazylijka Leal lat 13. Brąz dla kolejnej Japonki Nakayama staruszka lat 16. Czekam teraz na wprowadzenie nowych dyscyplin gdzie medale będą zdobywały przedszkolaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi