sstar Napisano 3 Sierpień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2021 (edytowane) O siatkarzach za chwile może ktoś coś mądrzejszego w międzyczasie napisze, słuchałem w stereo na głośno mówiącym, jeden komentator kanał lewy, drugi prawy, przezabawne, choć do śmiechu nie było. wspinaczka i uniwersalny duffy z USA, chciałbym by wygrał, ondra i schubert grają dalej, bracia mawem tez, szkoda megosa mało zabrakło, najlepsze na czas dla widza, podobnie jak z narciarstwem rownolegle kazdy ogarnie https://wspinanie.pl/2021/08/tokio-2020-znamy-finalistow/ teraz podsumowanie i żal ze nikt całej ekipy ze zwycięzcy lm nie zaimportował, choć brakło by i tak genialnego rozgrywajacego i może tego zabrakło, o siatkówce mowa, nie wiem po co kubiak, może szkoda bednorza i więcej naszych mistrzów mlodzierzowych, po co Nowakowski Edytowane 3 Sierpień 2021 przez sstar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 3 Sierpień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2021 2 godziny temu, sstar napisał: O siatkarzach za chwile może ktoś coś mądrzejszego w międzyczasie napisze, słuchałem w stereo na głośno mówiącym, jeden komentator kanał lewy, drugi prawy, przezabawne, choć do śmiechu nie było. teraz podsumowanie i żal ze nikt całej ekipy ze zwycięzcy lm nie zaimportował, choć brakło by i tak genialnego rozgrywajacego i może tego zabrakło, o siatkówce mowa, nie wiem po co kubiak, może szkoda bednorza i więcej naszych mistrzów mlodzierzowych, po co Nowakowski Obatel był na trybunach, to nie miało prawa się udać. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 4 Sierpień 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2021 10 godzin temu, kordiankw napisał: Obatel był na trybunach, to nie miało prawa się udać. Nie zauważyłem akurat jego ale wydaje mi się ze widziałem na trybunach tego cwaniaka co to na kilometrówkach unie na paliwo "walił w rogi". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 4 Sierpień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2021 37 minut temu, Lexi napisał: Nie zauważyłem akurat jego ale wydaje mi się ze widziałem na trybunach tego cwaniaka co to na kilometrówkach unie na paliwo "walił w rogi". To ta sama osoba, był w masce... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 4 Sierpień 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2021 Mamy srebro pod żaglami w klasie 470 ale coś mi się wydaje ze Brytyjki specjalnie nam go "sprezentowały" ....Francuzki pewnie będą protestowały 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 4 Sierpień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2021 41 minut temu, Lexi napisał: Mamy srebro pod żaglami w klasie 470 ale coś mi się wydaje ze Brytyjki specjalnie nam go "sprezentowały" ....Francuzki pewnie będą protestowały Też mam takie podejrzenie, Brytyjki cały czas w przodzie, a na ostatnim krótkim halsie nagle wylądowały między Polkami a Francuzkami. Miałem już czarne myśli po 9 i 10 wyścigu gdzie zajęły 2 razy piętnaste miejsce, że będzie po medalu. Początek wyścigu medalowego też nie był rewelacyjny Szwajcarki 1, a nasze 6. Jedno miejsce niżej i spadamy na 4 miejsce. Na szczęście Polki awansowały na 5, w końcówce 4 i zgubiły Francuzki. Niestety nie oglądałem wyścigu i nie wiem jak to wyglądło i o co był protest Francuzek. Super jest medal, a w żeglarstwie nie mamy ich wiele. Dawno temu sam pływałem (choć jestem tylko żeglarzem jachtowym), pływanie "na żaglach" jest fantastyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 4 Sierpień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2021 52 minuty temu, Lexi napisał: Mamy srebro pod żaglami w klasie 470 ale coś mi się wydaje ze Brytyjki specjalnie nam go "sprezentowały" ....Francuzki pewnie będą protestowały Protest chyba odrzucony coś tam się działo. Za chwilę Ola Mirosław, pokazuje TVP Sport. A tu siatkarze porażka wytłumaczona https://sportowefakty.wp.pl/tokio-2020-2021/953227/tokio-2020-byly-reprezentant-polski-ostro-o-postawie-w-meczu-z-francja-to-deklas też nie wiem po co tego Łomacza brał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 4 Sierpień 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2021 5 minut temu, marionen napisał: Też mam takie podejrzenie, Brytyjki cały czas w przodzie, a na ostatnim krótkim halsie nagle wylądowały między Polkami a Francuzkami. Widać było po wyścigu jak Polki ściskają się serdecznie z ludźmi ze sztabu brytyjskiego ..jakby byli bliskimi przyjaciółmi. Oczywiście to tylko domysły ale gdy Polki i Brytyjki cieszyły się z medali i pozowały do zdjęć..Francuzki dyskutowały wzburzone z jury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 4 Sierpień 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2021 14 minut temu, sstar napisał: Za chwilę Ola Mirosław Na razie top..👍 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 4 Sierpień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2021 Teraz, Lexi napisał: Na razie top..👍 No 7:01 kilka sekund do rekordu, ro(c/s)janka się omsknęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 4 Sierpień 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2021 (edytowane) 17 minut temu, sstar napisał: No 7:01 kilka sekund hahaaha 6,97 przy okazji OR...👍 Edytowane 4 Sierpień 2021 przez Lexi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 4 Sierpień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2021 12 minut temu, Lexi napisał: Widać było po wyścigu jak Polki ściskają się serdecznie z ludźmi ze sztabu brytyjskiego ..jakby byli bliskimi przyjaciółmi. Oczywiście to tylko domysły ale gdy Polki i Brytyjki cieszyły się z medali i pozowały do zdjęć..Francuzki dyskutowały wzburzone z jury. Morskie konflikty francusko-brytyjskie są w historii powszechnie znane i długotrwałe, może ma to jakieś przełożenie na zawody, choć osobiście tak nie uważam. Jakieś przyjaźnie i animozje między zawodnikami jednak istnieją i jakieś ziarenko możliwie kiełkuje w tym względzie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 4 Sierpień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2021 (edytowane) 4 godziny temu, Lexi napisał: Mamy srebro pod żaglami w klasie 470 ale coś mi się wydaje ze Brytyjki specjalnie nam go "sprezentowały" ....Francuzki pewnie będą protestowały Brawo Dziewczyny! W żeglarstwie nikt nie daje prezentów, bo na wynik składa się kilka wyścigów. W medalowym wyścigu nasze dziewczyny dopływały na ostatnią bojkę prawym halsem(miały pierwszeństwo), Brytyjki płynęły lewym halsem i musiały ustąpić drogę naszym - sprawa bezdyskusyjna, protest Francuzów(ekipy) słaby szczególnie że trenują często razem z naszymi dziewczynami. Ostatni wyścig bardzo emocjonujący, zwłaszcza że trochę się ścigałem na mojej 470. Nasze dziewczyny w akcji Edytowane 4 Sierpień 2021 przez surfing 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 4 Sierpień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2021 Polski sport lekkąatletyką stoi, wydaje się (przynajmniej mi) że jeszcze coś wpadnie, jeden, dwa lub trzy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 4 Sierpień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2021 Ola Mirosław jednak w finale w sumie wystarczy jedna dyscyplina https://wspinanie.pl/2021/08/ola-miroslaw-w-finale-olimpijskim/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 4 Sierpień 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2021 4 godziny temu, marionen napisał: Polski sport lekkąatletyką stoi, wydaje się (przynajmniej mi) że jeszcze coś wpadnie, jeden, dwa lub trzy. Mówisz = masz...młociarze no i rewelacyjny Dobek.. Godzinę temu, sstar napisał: Ola Mirosław jednak w finale w sumie wystarczy jedna dyscyplina https://wspinanie.pl/2021/08/ola-miroslaw-w-finale-olimpijskim/ No to trochę się udało.. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 4 Sierpień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2021 (edytowane) Przepraszam, ze nieolimpijsko ale Duda inny taki walczy z Karjakinem w finale; pokonał Carlsena gwarantując sobie udział w innym ważnym turnieju, pierwsza partia: Karjakin w trakcie partii przypomniał sobie, że zostawił zupę na gazie Edytowane 4 Sierpień 2021 przez sstar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 5 Sierpień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2021 Ondra odpadł Schuber skończył prowadzenie co dało brąz. Złoto dla młodego Hiszpana. A tymczasem Duda zwycięża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 5 Sierpień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2021 Wywiad z Adamem, nie znam, ale lubię https://sportowefakty.wp.pl/wspinaczka-sportowa/953654/adam-ondra-szczescie-schowane-wsrod-skal ciepło o polskim alpinizmie, a Duda wygrał z Karjakinem poddając pionka i jakość, zyskując atak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 6 Sierpień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2021 Ostatni chód na 50 km i nieoczekiwane złoto Dawida Tomali. Chyba niewiele osób liczyło na ten medal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 6 Sierpień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2021 Był to 3 (słownie trzeci) start w życiu Dawida Tomali na 50 km. Dystans którego nie lubi, nie lubi upałów (były 34 stopnie) i chyba dlatego tak się spieszył na metę, że wygrał z dużą przewagą... mega niespodzianka 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 6 Sierpień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2021 Pierwszy start na 50 km nie ukończył. Drugi wygrał na mistrzostwach Polski, zakwalifikował się dzięki temu na 50 olimpijską , przyjechał i wygrał. Sam stwierdził, że w trakcie wyścigu się nudził i dlatego przyspieszył, a przy okazji wygrał. Prawie 4 godziny i złoto... 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 6 Sierpień 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2021 Ola Mirosław z rekordem świata 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 6 Sierpień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2021 22 minuty temu, Lexi napisał: Ola Mirosław z rekordem świata 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 6 Sierpień 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2021 I jeszcze sreberko wywalczyła Marysia oszczepem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi