marionen Napisano 11 Wrzesień 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2021 Wreszcie mecz panów na pełnym dystansie i z odpowiednią dawką adrenaliny. Nie był na najwyższym poziomie ale zaangażowanie zawodników z całą pewnością na najwyższym możliwym poziomie. Czy Novak może w dwóch kolejnych meczach pokonać Zvereva i Medvedeva, no nie mam pojęcia, ale sądzę, że jest jedynym zawodnikiem w turze który może tego dokonać. Wypoczęty "Ośmiornica" w życiowej formie na szybkiej twardej nawierzchni, do tej pory nikt nie był w stanie dobrać się do Rosjanina. Novak po trudnej drabince, po ciężkich meczach z krótszym czasem na odpoczynek, dzisiaj ponad 3.5 godziny ostrej walki, ponad 7 km sprintów, cel ma jednak wielki, albo On, albo nikt... Idemooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 13 Wrzesień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2021 W dniu 9.09.2021 o 14:31, marionen napisał: Kibice z piłki nożnej to osobna historia. Sportem interesuję się od zawsze i zawsze kibice (kibole) piłkarscy to inna kategoria "ludzi", obchodzi ich wszystko oprócz meczu i drużyny której ponoć kibicują. Czasami nie znają wyniku meczu który podobno oglądają. Kiedyś z ojcem w latach 70-tych wybraliśmy sie na mecz ligowy Legia Warszawa - Stal Mielec. Pamietam wynik 1-0 dla wojskowych. Siedząc wśród kibiców Legii dopingowałem Stal, dopiero ojciec zwrócił mi uwagę, że to niestosowne zachowanie. Na szczęście naokoło nas kibice byli w wieku mojego ojca i w jednym kawałku wyszedłem ze stadionu. Dzisiaj nie wiem czy o własnych siłach dał bym radę. Ostatni mecz piłkarski jaki oglądałem to jedyne zwycięstwo nad Niemcami 2-0. Atmosfera jak na futbol była wyjątkowo spokojna. Zwycięstwo, kibiców rozmiękczyło. Od lat wolę oglądać mecze piłkarskie w telewizji. Do niedawna bardzo podobało mi się kibicowanie na meczach siatkówki, ale tu już też coraz gorzej, coraz bliżej kibicowanie zaczyna przypominać te z piłkarskich boisk, czyli dno... Cześć Czyli znowu to sam - dostępność zabija poziom. Pozdrowienia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 7 Styczeń 2022 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2022 Co prawda nie szlem … ale warto zobaczyć Iga vs. Azarenka… dzieje sie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cosworth240 Napisano 7 Styczeń 2022 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2022 1 godzinę temu, Lexi napisał: Co prawda nie szlem … ale warto zobaczyć Iga vs. Azarenka… dzieje sie Pięknie jej poszło, ale w półfinale z Barty zapewne łatwo nie będzie… 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 7 Styczeń 2022 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2022 1 godzinę temu, Cosworth240 napisał: Pięknie jej poszło, ale w półfinale z Barty zapewne łatwo nie będzie… Pewnie nie ale Azarenka też nie byle kto a jednak Iga sie jej nie dała przestraszyć... tak trzymać.👍 Sądzę też że obecność Wiktorowskiego jest na plus - to przecież encyklopedia..kupe lat w turze... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cosworth240 Napisano 7 Styczeń 2022 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2022 4 godziny temu, Lexi napisał: Pewnie nie ale Azarenka też nie byle kto a jednak Iga sie jej nie dała przestraszyć... tak trzymać.👍 Sądzę też że obecność Wiktorowskiego jest na plus - to przecież encyklopedia..kupe lat w turze... Tak - na razie obiecująco to wyglada. Tez podskórnie odbieram zmianę trenera na plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lika Napisano 7 Styczeń 2022 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2022 Oglądałem fragmentami ale świetnie biegała. Mam nadzieję że Wiktorowicz lub ktoś inny mentalnie dziewczynę ułoży bo jak nie szło to widzieliśmy w ubiegłym roku co się działo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 20 Styczeń 2022 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2022 Kyrgios z Miedwiediewem… teraz, EuroSport. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 23 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2022 Dziś dwa mecze......Hubert o 11 a Iga po 16:30.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 2 Kwiecień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2022 (edytowane) Iga wychodzi na prowadzenie WTA. Dzisiaj zdecydowanie wygrała z Osaka 6:4, 6:0. Gratulacje! @marionendasz komentarz ? 🙂 [https://www.youtube.com/watch?v=WNYART0ZJBA] Edytowane 2 Kwiecień 2022 przez MarioJ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 2 Kwiecień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2022 Dla mnie najbardziej dramatyczny był półfinał - wyczekałem sie do 3 a potem mi internet wywaliło.. 1 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 3 Kwiecień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2022 Komentarz po wygranej i przegranej Hurkacza szacun. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 3 Kwiecień 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2022 (edytowane) 15 godzin temu, MarioJ napisał: Iga wychodzi na prowadzenie WTA. Dzisiaj zdecydowanie wygrała z Osaka 6:4, 6:0. Gratulacje! @marionendasz komentarz ? 🙂 [https://www.youtube.com/watch?v=WNYART0ZJBA] Cześć MarioJ. Komentarz to raczej słabo, dopiero wielkie szlemy kobiet oglądam. Mam tylko ze sportowych programów Polsat i Eurosport. Żeby mnie dobić wrzucili mi jeszcze 2 programy CanalPlus na których na okrągło przez całą dobę mogę polską ligę piłkarską oglądać, kto to wytrzyma...😛😜. To co wypisują w internetach to poziom dokładnie taki jak te 2 programy z CanalPlusa. Natomiast Świątek rozwija się szybko i dynamicznie. Oby omijały ją poważne kontuzje, wydaje się, że zmiana trenera pomogła. Odzyskała równowagę psychiczną. Stara zasada tenisowa głosi, że mecze wygrywa się głową i nogami. Z głową Iga radzi sobie coraz lepiej, a jeśli chodzi o nogi to jest jedną z majlepszych, krycie kortu, ustawienie, dobieganie w bok i przód, antycypacja uderzeń przeciwniczek też na bardzo wysokim poziomie. Poprawić powinna najbardziej serwis (pierwszy i drugi), grę wolejową i jeszcze bardziej wzmocnić bekhend. Forhend to wszystkie zawodniczki z czołówki mają doskonały i tu przewagi nie zrobi (podobnie u facetów). Bardzo poprawiła też regularność, co widać przy dłuższych wymianach. Czasami trzeba zwolnić i to już robi. Czas kiedy waliła większość piłek jak Szarapowa czy Ivanović na szczęście minął. Iga rozwija się cały czas i oby tak całą karierę. To dzięki temu Djokovic i Nadal wygrywają z kolejnymi generacjami imprezy Wielkoszlemowe, rozwijają swoje umiejętności z każdym kolejnym sezonem, a młodzi ciągle z tyłu. Jak znasz jakiś sposób do oglądania Świątek w internecie, to daj linka... Pozdrawiam i zmykam na narty, bo warunki doskonałe... Edytowane 3 Kwiecień 2022 przez marionen 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 3 Kwiecień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2022 (edytowane) 20 minut temu, marionen napisał: Cześć MarioJ. Komentarz to raczej słabo, dopiero wielkie szlemy kobiet oglądam. Mam tylko ze sportowych programów Polsat i Eurosport. Żeby mnie dobić wrzucili mi jeszcze 2 programy CanalPlus na których na okrągło przez całą dobę mogę polską ligę piłkarską oglądać, kto to wytrzyma...😛😜. To co wypisują w internetach to poziom dokładnie taki jak te 2 programy z CanalPlusa. Natomiast Świątek rozwija się szybko i dynamicznie. Oby omijały ją poważne kontuzje, wydaje się, że zmiana trenera pomogła. Odzyskała równowagę psychiczną. Stara zasada tenisowa głosi, że mecze wygrywa się głową i nogami. Z głową Iga radzi sobie coraz lepiej, a jeśli chodzi o nogi to jest jedną z majlepszych, krycie kortu, ustawienie, dobieganie w bok i przód, antycypacja uderzeń przeciwniczek też na bardzo wysokim poziomie. Poprawić powinna najbardziej serwis (pierwszy i drugi), grę wolejową i jeszcze bardziej wzmocnić bekhend. Forhend to wszystkie zawodniczki z czołówki mają doskonały i tu przewagi nie zrobi (podobnie u facetów). Bardzo poprawiła też regularność, co widać przy dłuższych wymianach. Czasami trzeba zwolnić i to już robi. Czas kiedy waliła większość piłek jak Szarapowa czy Ivanović na szczęście minął. Iga rozwija się cały czas i oby tak całą karierę. To dzięki temu Djokovic i Nadal wygrywają z kolejnymi generacjami imprezy Wielkoszlemowe, rozwijają swoje umiejętności z każdym kolejnym sezonem, a młodzi ciągle z tyłu. Jak znasz jakiś sposób do oglądania Świątek w internecie, to daj linka... Pozdrawiam i zmykam na narty, bo warunki doskonałe... WTA highlights drugi serwis ciężki dla osaki Zarówno Goodall, jak i Davenport zachwycali się jej dyspozycją przy drugim serwisie, który często przybierał formę niewygodnego kick-serwisu. baw się dobrze, ja chyba tez ruszę… Edytowane 3 Kwiecień 2022 przez sstar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 3 Kwiecień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2022 2 godziny temu, marionen napisał: 😛😜 Jak znasz jakiś sposób do oglądania Świątek w internecie, to daj linka... Coś na YT strimują, nie jest to legalne, ale dało się znaleźć live, niestety w niezbyt dobrej jakości. Ostatnią piłkę Naomi wręcz chyba wywaliła w buroki, w stylu kończ waść wstydu oszczędź. Nie miała sposobu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 3 Kwiecień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2022 6 godzin temu, marionen napisał: Wielkoszlemowe, rozwijają swoje umiejętności z każdym kolejnym sezonem, a młodzi ciągle z tyłu. Jak znasz jakiś sposób do oglądania Świątek w internecie, to daj linka... Ja oglądałem skrót z jakiejś stacji ze słowackim komentarzem. Jak skończyłem oglądać, to video już padło cenzurze i został usunięte. Ale widzę że teraz jest oficjalny skrót WTA. Szukam po nazwiskach i zawsze coś wyskakuje: osaka swiatek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
San28 Napisano 3 Kwiecień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2022 6 godzin temu, marionen napisał: Poprawić powinna najbardziej serwis (pierwszy i drugi), grę wolejową i jeszcze bardziej wzmocnić bekhend. Właściwie nic dodać, nic ująć, poza tym, że grę wolejem powinna poprawić zwłaszcza, jeśli chce kiedyś wygrać Wimbledon, a na pewno chce!... Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 3 Kwiecień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2022 40 minut temu, MarioJ napisał: Ja oglądałem skrót z jakiejś stacji ze słowackim komentarzem. Jak skończyłem oglądać, to video już padło cenzurze i został usunięte. Ale widzę że teraz jest oficjalny skrót WTA. Szukam po nazwiskach i zawsze coś wyskakuje: osaka swiatek Pisałem o highlights ale zawsze można wyważyć otwarte drzwi, tymczasem Alcazar bije Ruuda, the new star is born… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 3 Kwiecień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2022 Jest oficjalny skrót WTA ostatniego meczu Świątek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 23 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2022 Wspaniała impreza w Krakowie- Iga, Aga i inni w Krakowie.. dla Ukrainy. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 23 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2022 Godzinę temu, Lexi napisał: Wspaniała impreza w Krakowie- Iga, Aga i inni w Krakowie.. dla Ukrainy. Tez oglądałem. Klasa. Śmieszny Stachowski, a do tego niebywały deblista. Wygrał ponoc wszystkie finały w których wystąpił, a było ich 7. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 10 Wrzesień 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2022 Dzisiaj wielka sobota w wykonaniu polskich zawodników. Muszę przyznać, że byłem człowiekiem małej wiary i nie wierzyłem w awans Igi Świątek do finału US Open. Forma Polki rosła z meczu na mecz. Świątek porusza się na korcie jak nikt inny w turze, doskonała defensywa, kontry waleczność i wiara we własne umiejętności, nie przegrywa w finałach. Gdyby jeszcze lepiej serwowała nie miałaby godnej rywalki. Tunezyjka to jednak niezwykle wszechstronna tenisistka, może być bardzo ciekawy finał. Lewandowski strzelił kolejnego gola w lidze, a i ja dzisiaj wygrałem w tenisa z moim starym rywalem. Mam nadzieję, że w Nowym Jorku usłyszę wiele razy "jazda" i ze szczęśliwym zakończeniem... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 10 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2022 1 minutę temu, marionen napisał: Mam nadzieję, że w Nowym Jorku usłyszę wiele razy "jazda" i ze szczęśliwym zakończeniem... I niech tak będzie - trzymamy kciuki 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lika Napisano 10 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2022 Piorunujący początek, Iga jak maszyna! Ze strony sympatycznej poniekąd Tunezyjki liczyłem i wciąż liczę na więcej🍿 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 10 Wrzesień 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2022 Godzinę temu, lika napisał: Piorunujący początek, Iga jak maszyna! Ze strony sympatycznej poniekąd Tunezyjki liczyłem i wciąż liczę na więcej🍿 No i masz co chciałeś. Świetny mecz Igi Świątek i zwycięstwo po walce, co w perspektywie jej rozwoju sportowego powinno ją wzmocnić... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi