sstar Napisano 11 Lipiec 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2021 11 godzin temu, agnel2748 napisał: Vrbatova Bouda ( zupełnie przypadkowo , nie ja proponowałem trasę) z bratem i jeszcze jednym fizolem https://www.strava.com/activities/5605930451 Skrót z Harrachova niestety nie działa , pojechaliśmy ''klasycznie'' Świetna trasa. Ja odbiłem jeszcze do Jizerki, do Świetego Piotra, a wracałem przez Zaclerz. No ale autem. Ale też Korzeniow i Rejdice więc tu podobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 22 Wrzesień 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2022 Jizerka my love. Kiedyś opisałem turę ale naczelny cenzor mi ja wyciął, znaczy zgłosił, bo sprzęt miałem o gram za ciężki do wątku. Potem o jedna fotkę za daleko i znowu ostracyzm. Tak czy owak miejsce zawsze magiczne. Hotel Jizera4 gdzie zmienił się najemca bazą. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 23 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2022 9 godzin temu, sstar napisał: Jizerka my love. Kiedyś opisałem turę ale naczelny cenzor mi ja wyciął, znaczy zgłosił, bo sprzęt miałem o gram za ciężki do wątku. Potem o jedna fotkę za daleko i znowu ostracyzm. Tak czy owak miejsce zawsze magiczne. Hotel Jizera4 gdzie zmienił się najemca bazą. Powinno być w : "Wypoczynek nad wodą"....zgłaszam do moderacji..☠️ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 23 Wrzesień 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2022 (edytowane) 6 godzin temu, Lexi napisał: Powinno być w : "Wypoczynek nad wodą"....zgłaszam do moderacji..☠️ Ja wiedziałem, ze tak będzie. Szukałem, szukałem i znalazłem tylko Paseky nad Jizerou, ROKYTNICE nad Jizerou, ale nie ma takiego jak wypoczynek nad Jizerou, gdzie to w ogóle k… jest? Edytowane 23 Wrzesień 2022 przez sstar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 17 Maj 2023 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2023 Oczywiście jak zwykle nie pasuje ale taki mój jizerski los… karma za chwilę i piwo… 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 18 Maj 2023 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2023 Tym razem Jizera kojarząca mi się z tym sennym miasteczkiem zapomnianym przez… 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 20 Maj 2023 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2023 (edytowane) Tak pierwsza fotka gościnnie... zaraz kilka fotek w temacie dorzucę... Wyjazd się udał zwierzyna nocą nie chadzała… Edytowane 20 Maj 2023 przez sstar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi